Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Putinove pudlice, ja se bio zabrinuo gdje je do sada.
@bogoljub Pa i Tuđman je dobio ruski orden od Jelcina 4.11.1996
E ovo za lazna obecanja Zapada je u pravu 100%. Evo nama 30 godina nesto obecavaju i lazu, postavljaju neke zadatke koje trebamo ispuniti da bi usli u EU, a to ni za 30 godinane bi ispunile: Hrvatska, Madjarska, Poljska, Bugarska, Rumunija... koje su primljene iskljucivo zbog geografskog polozaja. Evo neka mi daju samo jedan razlog zbog kojeg Crna Gora koja ima 500.000 stanovnika nije primljena u EU, sta to oni trebaju ispuniti?
KRASTAVAC MORSKI
Bjednik! Koristi BIH da ne bi dao podršku Ukrajini, fuj.
Idemo redom crne tacke EU i svijeta 1.Vladimir Putin 2.Sergej Lavrov 3.Aleksandar Vucic 4.Zoran Milanovic 5 Dusanka Majkic 6.Ramzan Kadirov
Ovo je pravi stand up komicar,bas me je nasmijao iskreno,lik je pravo komican sa ovakvim izjavama u ovakvim momentima...
Kad su izbori za predsjednika Hrvatske ? treba pozuriti jer se Smirglpapir face moguci glasaci iz BIH umrijeti ili ovi mladji put pod noge pa u BIH.
Kad su izbori za predsjednika Hrvatske ? treba pozuriti jer se Smirglpapir face moguci glasaci iz BIH umrijeti ili ovi mladji put pod noge pa u BIH.
Aj ba jebi se u svoju zemlju
Covijece….Bavi se sobom i Hrvatskom. Vidis li da je svijet na rubu. Nikada od tebe dobar covijek vodja. U krizi se bavis otimanjem od drugih. Da li je tvoj narod slijep pa te izabra…
ovaj predsjednik samo skuplja glasove sirenjem neistina. a zaboravio je da mu je BiH cuvala Leda 4 godine rata. Da nije bilo BIH sad bi Hrvatska bila u sloveniji. Zato daj malo postovanja prema BiH. sramota daj ucini nesto konstruktivno za BiH a mozes prilika ti je.
jusufs, postavi si samo par pitanja 1. Kako je to Hrvatska vojska došla do Banja Luke? 2. Gdje je bio Bakir Izetbegović dok su padale granate na Sarajevo? I bonus pitanje, što bi se dogodilo sa Bihaćem da nije bilo Oluje 1995. Ne moraš biti zahvalan, ali vi bošnjaci pljujete po krivoj strani, to bi vam se moglo obiti o glavu.
e cuj samo do madjarske? jesi li ti procitao sporazum koji ste potpisali sa nato-om? prestani se drogirat vise.
Ovaj jado kad nema sta onda se buni za video sastanke...koja katastrofa od covjeka.
Filđančiću zabavi se oko svoje međe .
Nista od tvojih polovnih aviona ,kupi sebi igračke i zamišljaj da su rafali.
Jest ružan ko lopov
Klasicni prekinuti abortus