Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nece biti rata!" Izjava, koje je mnoge u BiH zavila u crno!
Evo Irinej poziva bas na rat.Samo po komentarima vidim da nisu bas Srbi ludi kao 90tih.I on ce doci vjerovatno da fura ove nase debilne budale iz RS da idu i oni na KIM. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=03&nav_category=640&nav_id=1058790
drinskyy E jeste se i naoruzali nemoj me nasmijavat Treba jaro muda stisnut i u rov uci a vidim po komentarima niko ne leti na KIM braniti svetinju :P ali ima budala u RS kao ti koji evo vec lete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glup sam,priznajem,jer ne kontam sto bi mi na balkanu ratovali zbog izbjeglica?
Merkelova osjetila da joj se ljulja stolica radi nezadovoljstva Nijemaca zbog enormnog puštanja izbjeglica u Njemačku, čak se sve glasnije traži i njena ostavka, pa se žena dosjetila Balkana, koji joj je sinonim trusnog područja, kojeg Europa nije svjesno htjela smiriti upravo da bi bio jezičak na vazi uzajamnog potkusurivanja. No Balkan je prošao treći svjetski rat, jer rat devedesetih za mene, a i večinu vas koji ste to preživjeli to je bio treći svjetski rat i ljudi su na svu sreću ovdje siti ratovanja za tuđe interese, nekakve lidere, ili nacionalne vođe i ostalu političku mafiju, tako da je Merkelova ispala samo obična očajnica koja bi da još sjedi u fotelji koja joj se osladila, igrajući na kartu Balkana. Curo, afidersum i tebi.
o tome se ne piše, ali ... rat u ex yu je, operativno, u djelo provela njemačka obavještajna služba ... bio je to njihov veliki "come back" ... tako da, ovo što je merkelica rekla, u stvari znači nešto sasvim drugačije od ovog o čemu milanović priča
Bolje i austrijanac nego prljavi arap
Nece biti rata, zasto???Zato sto politicari imaju puno toga za izgubiti, mogu ovce mlatiti koliko hoce, imati bogat zivot, davati "organima" reda mrvice da cuvanju njihove guzice, i svi sretni..osim obespravljenih gradjana nakaradnih egzistirajucih sistema vrijednosti,
Izgleda da je na pomolu Jugoslavia Vol. Ill ! Centrifuga je cudo. .............👀
To. Ovo je pravi premijer - koji ima stav i kaze ono sto misli. Vidjecete da veceras ovaj drugi premijer - nema hrabrost da izjavi ovako nesto- hrabro i posteno.
ne znam vala, koji tupson moras bit, da sad ides ginuti na necije ciljeve....od rata naovamo bhs -narodi JESU kolektivno zaglupili, al bas toliko da se ponovo medjusobno krve.. nema sanse.
za necije ciljeve
...sinovac, balkanci uvijek mogu niže i gore. talenat.
ZAPIS NA DAN 03.Studeni.2015: Posljednjih nekoliko dana primijećena je očekivana pojačana propaganda iz Beograda protiv Hrvata, Bošnjaka, Amerikanaca, Bugara, Crnogoraca, Albanaca, Mađara, Arapa i Nijemaca.
Bice rata,vrlo brzo.Ko god misli da nece zavarava se.Nikada propasti velikih imperija nisu zavrsavale bez rata.Pocevsi od Osmanske carevine,preko Austrougarske,Njemacke,a tako ce da bude i sa Amerikom. To ce biti rat do potpunog istrebljenja,pa da se jedom konacno rijesi Balkansko pitanje.Sprem'te se,sprem'te..
...za hag?
Ma jb te vise rat i jjegovo prizivanje. U kuci bio onom ko ga zeli!
Ako ti kažeš, onda ok.
http://balkanbreakingnews.com/amerika-salje-bosni-i-hercegovini-oruzje-u-vrijednosti-8-5-milijardi-dolara/ pa ne znam koliko je to tacno jer rusi naoruzavaju srbiju a ameri ostale ...
Sturiše se darujući milijarde balkanskim bitangama. I od rusa i od amera i od turaka možemo dobiti samo nešto da glabamo. Provaljeni smo, jbg.
Kakav rat? Ne hebite! Imam još petnaestak godina guziti i onda ce pokazivat na "pola 6"....bjezite od mene s tim ratom. Nek drugi ginu za Domovinu, ja radije zivim za nju.
..mirno spavajte, rata neće biti. reče jedan i razj­eba lisabonski sporazum.
ebo te vise lisabonski sporazum,kao da bi to sprijecilo veliko srpski plan.nevjerovatno kako ti cetnike branis.shvati vise da su tvoji cetnici sve zapoceli i da nikakvi sporazumi ih u tom nisu mogli sprijecit.SANU je zacrtala veliku srbiju i to je to,a ti se idalje fataj za slamku nekih sporazuma.kao cetnici bi bili kao andjeli da je taj sporazum potpisan.vidi se da nisi bio u ratnom sarajevu kad su cetnici masu puta krsili sporazume o primjerju
..vozdrica, ba. ša ima? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čajdraš će biti samostalna općina u okviru Trečeg entiteta. Samo se nećemo zvati Zenica zapad već Općina Čajdraš - kako to ljepo zvuči.
Treći entitet ! .
Nemoj da ti posaljem ceo jedan bataljion iz St. Louisa u komšiluk . Posle ces da kukaš .
I cigani hoce isto..nego imal vas 380.000?
frau merkel je totalno pobudalila.. upustila se u misiju washingtona i jeruzalema da uniste europu. ali je zaboravila da se vecina balkanaca turaka sirijaca afganistanaca nalazi kod nje.