Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic sam sebi mejlove šalje. Koja napaćena nacija Bože sačuvaj...
Trazi povod za rat pa da blitz krigom napadne Nato i pobjedi, ipak su to nepodjedivi vojnici Srbi, odabrani narod.
Ovaj Vučić je jedna sumanuta osoba. Obvezno liječiti ovog luđaka.
Ovo je ona vrsta pisama, sto kad dobijes, moras poslati na 20 adresa. Ako to ne uradis desice ti se nesto za 48 sati...
Znači kod njih se može ušetati svako u bilo koju instituciju i postaviti toliki eksploziv na 700 lokacija? Realnost je da naš dobri vučko pokušava na ovaj način uvesti sankcije rusiji a da ga njegovi poslupni srbi ne razapnu
Šojič" Čekam preteće pismo. Sad će poslat na vvšojić."
i nista...evo pola 7...
Jel puklo?
Vucko ofiran si brate moj
Ne čujem dobro.
Operi uši, Dobro d dobro dobro d dobro d dobro
Proslo 17 nista e jbga
cista populalarizacija politike neuvodjenja sankcija rusiji medju svojim gradjanima. cilj jasan. stvoriti sliku da zapad prijeti i DJELUJE u negativnom kontekstu protiv odluka drzave kao pokrice za buduce drzavne odluke koje ce uticati negativno na stanovnistvo ali se "moraju" donijeti.
Rekao telegraf. Pratimo sta smjera Vucko picousti. Vec je on provuko ljudima kroz usi da ce oni bas to uraditi Gledati I ubijam se od smjeha
A koji ono datum bi, kad će te eksplozije. Zdrobih se čekajući.
Uvod u Vučićevu predstavu
Vučić čita komentare na klixu i indexu. Izvadio jednom kod Marića u Ćirilici papir s komentarima - zamisli te patologije da predsjednik države čita komentare na portalima , zato tvrdi 100% da je ovo njegovo maslo pred odlazak u Rusiju 25.5.
Jos fali imena da nabroji, cuj 200 clanova i jos sa albancima rade haha