Nastavak histerije
342

Mediji u Srbiji dobili mail: Postavljeno je 500 kg eksploziva, bombe će eksplodirati u 17 sati

S. H.
Foto: Telegraf.rs, Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Telegraf.rs, Tanjug/Jaroslav Pap
U Srbiji je već danima vruća tema dojavljivanje informacija o postavljenim bombama u raznim institucijama, školama i objektima. Vlast u Srbiji to tumači kao poruku jer ta država nije uvela sankcije Rusiji. Danas je stigla nova prijetnja.

Naime, kako je objavio Telegraf dobili su mail sa uznemirujućim sadržajem o postavljenim bombama. U njemu je navedeno da je napravljeno 500 kilograma eksploziva, te da će sve bombe eksplodirati oko 17 sati.

U mailu piše:

"Srbija nastavlja da podržava Rusiju, terorističku naciju koja je uništila moju zemlju zajedno sa drugima. Rusija neprestano teroriše svijet i mi nećemo tolerisati ovo s**nje. Srbija je odbila da osudi postupke Rusije i, što je još važnije, odbija da sankcioniše Rusiju. Srbija je ruski portal u zapadni svet, omogućava letove i nastavlja da održava rusku ekonomiju na površini. Svi ste vi kukavice, i svi ćete platiti za ovo.

Naš tim specijalaca se udružio sa Albancima, napravili smo 500 kilograma C4, kao i kupili 1.000 kilograma đubriva za izradu bombi za đubrivo. Naš tim čini 200 članova u nekoliko gradova Srbije", prenosi Telegraf.

Naglašeno je da su bombe postavljene na sljedeće lokacije: Ruska ambasada Beograd, Ambasada Bjelorusije u Beogradu, Iranska ambasada u Beogradu, Kubanska ambasada Beograd, Predstavništva Air Srbije u Beogradu, Kancelarije Turkish Airlinesa u Beogradu, Niški aerodrom, Novosadski aerodrom, Beogradski aerodrom, Predsednikova kuća, Gradsko vijeće Beograda, Ada Mall beograd, TC "Galerija" - Beograd, Futura Shopping Center Beograd, Tržni centar Milenijum Beograd, BIG FASHION tržni centar Beograd, Zira shoping centar Beograd, BIG Rakovica - Tržni centar Beograd, Svi mostovi u Beogradu, Most Slobode Novi Sad, Varadinski most - "Duga" Novi Sad, Žeželjev most Novi Sad, Beogradske željezničke stanice, Subotica Željezničke stanice, Novi Sad željezničke stanice, Niške željezničke stanice, Beogradski zoološki vrt, Beogradski akvarijum, Muzej Jugoslavije Beograd Nebojša kula, Tanja armonija, Trg Republike 18 Novi Sad, Tržni Centar NS Novi Sad, Poklončić suvenirnica Novi Sad, Tržni centar „BIG” Novi Sad Gradsko vijeće Novog Sada, Sole mio hotel Novi Sad, Tifani Promenada Novi Sad, TC Bazar Novi Sad Miki Zoo, Niški Zoološki vrt, Sve elektrane u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Subotici

Sva postrojenja za preradu vode u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Subotici, Sve prodavnice u Subotici, Željeznička stanica Zrenjanin Vojne akademije u Beogradu.

"Sve ove bombe će eksplodirati oko 17 časova. Nadajmo se da će Srbija naučiti svoju j**enu lekciju i odlučiti da stane, uvede sankcije Rusiji i učini pravu stvar. Da li želite da se ovo dešava? - stoji u mailu.