Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze osnuj ti onda po francuskoj zajednicu muslimana. mamu vam separatisticku
Macron podrzava teroristicki napad u Banjici.
Kuhaju nam čorbu otrovnicu ovi zapadnjaci. Ništa ja njima ne vjerujem . Svi znaju da su Kosovo i BIH rovito tlo i to se koristi za konflikte i skretanje pažnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sada znamo ko podrzava Dodika ..
E moj Kurti..možeš i dalje po čitav dan slaviti ubijanje djece u Gazi, ali za krstaše ćeš uvijek biti ono što oni misle da jesi..musliman koji kao takav nema mjesta u "civiliziranoj" Europi.
Moze mu se, nema ni kuceta ni maceta osim zene koja mu (najblaze), majka moze biti….OK, ona nosi Louis Vuitton stvari…sto je za brend jako losa reklama, ali to je na zalost, jedino sto zna i moze.
Ovako su i nama skuhali. Ali avaj mi smo se odbranili a mislili su da necemo. Puši ga jako Emanuele
Bošnjadija je ovde stvarno zabavna. Okomila se na Makrona, Sutra kad bude pretio i opominjao srpsku stranu reći će Makron jedini evropski političar koji valja. Niste džabe označili epohu humoristike i vica u bivšoj Jugi, a i sada ste ponos regije po tom pitanju. The best 👍
Kosovo je Srbija.
Siptari su autohtoni na kosovu. Neznam sta ovi srbi hoce, sto su dosli, i prije 500 godina napravili manastir, imaju sad kao pravo na kosovo… sveta zemlja srbska boga ti
Al se ti nalupeta, za sve pare. Da razmisliš večernju osnovnu da završiš, hanuma ti se neće stideti po komšiluku, a i ti ćeš ljudima moći pogledati u oči.
U Francuskoj se moraju osnovati zajednice arapskog stanovnistva,poceti u Parizu a to je pola grada i staviti granice
Zasto je izostavljena informacija da je rekao Vucicu da prizna i osudi napad na Kosovu. Zasto presucujete ovakave informacije. Klix spinuje i lozi raju bezveze
A necete Zajednicu Palestinskih opstina unutar Izraela? Zapadni krstasi pogani. Cijeli svijet vam okrece ledja
Kosovo je Srbija a Siptari su separatisti.
Mozda na mapi vremenske prognoz u RTS-u :D Mwahaha... SHKAVELLI su TER0R!ST! i GENOC!D4S!
Srpski prijatelj odavno prepoznat, al nisu Albanci k'o Bošnje bez političkih lidera i m**a.
macron nije znao sebi napravit izbor.ozenio babuskaru,koju mu.ni dedo nebi ozenio.i on pametuje nekom....napale ga stjenice izgleda
Bosnje se opravdano zale sto je Palestini oteta drzava ali likuju sto je nekom drugom otet deo drzave. Pa valjda principi moraju biti isti za sve drzave?
U pravu si ti, ne otimati tudje samo sto mozes. Zato srbija sto dalje ruke od Kosova jer srbija je bila okupator!
Treba u Francuskoj Muslimanske zajednice osnuvati !!
Nesmeta Macroni srbijanski terorizam na Kosovu. Cinik jedan.
Pristani ako di budala mote Republika Kosovo bez Macrona
Babojebac