Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će se uz gusle raspjevati o junačkim dojavama iz i vukojebina RS-a i Srbije. Naći će neku pećinu za junake i proglasiti ih cyber hajducima.
@norid2 Pa mitovi su sastavni dio njihove politike još od Balkanskih ratova. Kako narodu opravdat uvođenje novog imena (SERV-in) umjesto Rašanin? Tako što ćeš stvoriti novu historiju i mitove. Evo recimo boj na Kosovu - ikao neriješen (pogibija oba vladara) kažu Srbi (Rašani) pobijedili. Bosanci ih rasturili na lijevom krilu ali centar sa Lazarom zijanio. Zaboravljaju da se u Smederevu prije pada vijorila zastava sa ljiljanima jer je kruna Nemanjića pripala Bosni.
Oni u historiji nikada nisu vladali Bosnom ali je Bosna naslijedstvom dobila Rašku što je potvrdio i Lazar svojim SERVIL-nim ponašanjem prema Tvrtku (ubistvo Nikole Altomanovića) i kasnije Despot Đurađ Branković koji je Bosanskog kralja priznao kao suverena (što je i bio). jedino Stefan Lazarević (potur) je poturio svoju mater i sestru pod sultana i pokušao sa Turcima pokoriti Bosnu.
Četalji iz Smrdije i Genocide svojim smicalicama i podvalama pokušavaju da u miru urade ono što su naumili u ratu. Na sreću, svi smo ih već dobro upoznali.