Crna Gora
1

Lažne dojave o podmetnutim bombama u Podgorici stigle iz Srbije i BiH

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
U Podgorici je proteklih dana registrirano pet lažnih dojava o postavljenim eksplozivnim napravama na ekskluzivnim lokacijama u tom gradu, a prema navodima crnogorskih medija, dosadašnja istraga ukazuje da su lažne dojave stigle iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Za sada se ne zna tko stoji iza uznemirujućih poziva, a policija Srbije i BiH provjerava tko su osobe koje su proteklih dana poslale pet lažnih dojava o bombama, prenosi Tanjug.

Posljednji poziv stigao je u petak u Hotel "Hilton", i to dan kasnije nakon što je policija istim povodom intervenirala u Poslovnom centru "Capital Plaza".

Zaprimljene su i dojave o bombama u diskoteci Beagle, Tržnom centru "Delta City" i Hotelu "Hemera".

Detaljnim policijskim pregledima u tvrđeno je da su sve dojave bile lažne te da su stigle iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

"Brojevi s kojih su upućeni pozivi brzo su identificirani. Crnogorska policija je odmah putem Interpola i međunarodne policijske suradnje mjerodavnim organima u tim državama dostavila zahtjeve za dobivanje potrebnih informacija radi procesuiranja tih osoba. Postupanje po našim zahtjevima u tim državama je u tijeku", naveo je ranije crnogorski MUP.