Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala gradjanima prijateljske drzave Republika e Kosovës
Zbog Kosova je i poceo raspad Jugoslavije. Nisu nam nikome zeljeli dobroga onim separatnim ponasanjem od 1980-e.Ucite djecu istinu.
@gooUser1679224425 Raspad jugoslavije je poceo zbog srpske ekspanzionisticke i nacionalisticke politike. I koliko god se trudio da to negiras, svi znaju istinu. Prvo ti nauci istinu. Znam da vam je to nepoznanica. 😉
Hvala premjeru Albinu i građanima Kosova , pamtiti i nikada ne zaboraviti .
@7Stipe8, hvala što si javno iznio bošnjacko Načertanje
Stipe ne pričaj svašta, iz takve države bi ti se iselilo 80% Bošnjaka, što je i razumljivo.
tako je kurti da se ne zaboravi ko su che talji
hvala Kurti,da se nikad ne zaboravi
Danas kada bi bilo koji Bošnjak hteo da se naseli na Kosovu i Metohiji, Albanci bi ga u roku od 6 meseci proterali i zapalili mu kuću. Kurta toliko dobro vama manipuliše, da se čovek zapita šta je sa vama?! Stvara front protiv Srbije, ne zbog vašeg dobra, već albanskog sna o tzv. velikoj Albaniji. Bošnjački narod u Raškoj bi bio istog momenta preveden u albanski, samo kad bi Kurta imao sansu za to, ali kome to pričati. Mrzite Srbe i dalje, samo napred!
Ne možeš to objasniti narodu ispranog mozga do te mere da svakog ko je protiv Srba naziva "iskrenim prijateljem".
srbi su zajebali BiH a prevenstveno bosanski/bosnjacki narod i zato nikada se nisu izvinuli niti ce.. zato je tu mrznja, nevezano za albance.. a neprijatelj od neprijetalja se cesto podrzava.. a da bi zelio da su nam albanci komsije, ne hvala, ta cast nek ostane vasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzaba izlozba kada BiH ne zeli priznati drzavu Kosovo.
Upravo tako prijatelju. Pozdrav iz Kosova.
Bravo za Republiku Kosovo 🇽🇰
smijel' trojka vako nešto napraviti u Sarajvu.... malo sutr, valja stat pred dodika.. sa strahopostovanjem su ispratili psovanje genocida, pa kako da ovakvu izložbu urade.. Usporedbe radi: u sarajevu promocina četnika, u Pristini promocija sječanja na opkoljeno Sarajvo.. E moj konakovicu, da je se tebi svadati sa novinarima...i opravdavati greske.. jadni smo mi s vama.
Više Kurti i građani Republike Kosovo njeguje sjećanje na genocid i stradanje bošnjaka, nego ove tri karikature iz trojke koje se predstavljaju kao kofol predstavnici bošnjaka, al ustvari predstavljaju samo tzv bošnjake iz jednog dijela Sarajeva
A evo iskreno, mislis li da mu je mnogo žao, ili to radi zbog interesa?
bravo za Kosovo
Ljudi u ludackim kosuljama podrzavajuci nacionalne su glasali svjesno za rat 1990-e.
Hvala nezavisnoj republici Kosovo
🇧🇦💪🏼🇽🇰💪🏼🇦🇱💪🏼
Jel nakon toga otvorio i izložbu “Žuta kuća”
Agresija na Republiku BiH i genocid pocinjen nad neduznim Bosnjackim narodom.Da se ne zaboravi i ne ponovi.
Umjesto da dignu uzbunu 1992 Albanci su za vrijeme rata u BiH masovno svercovali za Srbe.
Amare moj rodjak Albanac je ratovao za BiH iako je prvobitno dosao da radi. Sa druge strane 30 hiljada Bosnjaka na Kosovu su gledali kako isti ti Chetnici prave novi genocid i nista nisu uradili. Niti ste podnijeli bilo kakvu inicijativu za priznanje Kosova NISTA jer se bojite Srba kao zmije.
🇽🇰🤝🇧🇦