Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@yesyes;nasu kao i tvoju drzavu BIH(jer predpostavljam da zivis u BIH),mater ti jebem vlasku,priznao je cijeli svijet,kosovo je vec nezavisno,jos samo da se granice postave jer ih svaka zemlja ima.a vi vlahadija smrdljiva crknite od muke,niko nece sa vama hehehehehehe!!!!!!!!!!!
Normalno da će postaviti granicu. Svaka je država ima, pa što ne bi i Kosovo.
@yesyes Od sada, pa na dalje i ubuduće (što bi rek\'o Đuro) \"KOSOVO NEZAVISNO\"!!! A ti crkni od muke, ništa ti drugo i ne preostaje! P.S. To je samo još jedna u nizu \"srpskih pobjeda\"
KOSOVO SVE MOZE BIT AL DRZAVA NIKADA TO JE SAMO INTERES AMERIKE DA POSTAVI SVOJE BAZE NATO KAKO BI KONTROLISALI JUG EVROPE I PROTOK GASA I NAFTE SVE OSTALO SU SAMO SUPLJE PRICE DA ALBANCI IMAJU DRZAVU .
Evo da ne misli da ja lazem... http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=106837
70 drzave nisu priznale jos tvoju Republiku BiH... Sta to znaci??? Laznu drzavu Kosovo priznali su tek 43
Svijet je priznao Republiku BiH, cak su je i Rusi priznali. I nas su cetnci napali gore nego Albance. Medjutim, kada je Bush dao ultimatum cetnicima da se povuku iz BiH u roku od 15 dana, Alija rece: \"Neka mi cemo se dogovriti.\" i ode na satanak sa Adzicem u Skopje i dogovori se da ostene JNA u Bonsi, ali \"samo na srpskim teritosijama.\" Tako Alija izigra Svijet koji nam je priznao drzavu i poce da pregovara sa cetnicima o podjeli drzave. Kako nam je mogao iko pomoci, ako mi sami necemo stati uz ultimatum, nego hocemo pregovore sa cetncima. Razmislite malo o tome.
BRAVO RAMBO! DIJELIMO MISLJENJE
rambo, bas ti je pamet ko u ramba. Pa Alija nije ni htio potpisati deyton, vec ga natjerali pod prijetnjom totalnog zavrtanja slavine za i ono malo nauruzanja sto nam je dolazilo plus nato bombardovanje prepustanje samima sebi. Pola europe je vristalo da nece \"zelenu liniju\" u sred europe, pa zasto ti mislis da su u pocetku samo gledali sta sa nama rade, a na kraju kad smo ojacali i krenuli naprijed odmah poletili da nas zaustave. Sad kad bi svi bosnjaci jednoglasni pristali na neku podjelu i rekli da hocemo svoju drzavicu, nebi nad dali, jer ne daju da bude vecinska muslimanska drzava blizu srca evrope. Tako da hrvati komotno mogu samo sanjati o trecem entitetu a srbi o otcjepljenu, jer kad bi i bosnjaci na to pristali, eu i amerika nebi dale da se to desi. Albanci i kosovo su sasvim druga prica. Nebi ni njima dali da se otcjepe da ih glupani iz srbije nisu napali, pa kad su ameri vidjeli da je nezavisnot kosova neminovna, onda su odlucili da to bude sa njihovim blagoslovom i pod njihovom lupom. Pametan potez, mora se reci, jer su albanci postali najveci fanovi amerikanaca na svijetu.
@yesyes \"Nekad bilo, sad\' se spominjalo\" P.S. Ne ponovilo se!
Srbi mogu samo lajati na Kosovu, jer medju Albancima nema izdajnika da im potpisuju \"Republiku srpsku\". Nema Alije i Hareta medju Albancima, da kazu: \"Hajmo se odijeliti od nih, a eto im i pola drzave.\"
Pogana vlasadija Nema vise komsija bez naoruzanja Jednom nas je pogan vlaska udarila nespremne nemoze vise nikad jos samo da se vojvodina odvoji i njima je dosadilo Pa ce vlascad ici u lavor na ljetovanje Zao mi je normalnog vlaha ali lideri su im super pogan
@yesyes;kad je tako kako ti kazes ,kako onda da se odvojise?treba postaviti granicu,jer kosovo nije srbija hehehehehehe!!!!!
Ako \"Siptari\" treba da sele u Albaniju onda Srbi treba da sele u Srbiju ... uhh, kako to divno zvuci.
KOSOVO JE SRBIJA Siptari bolje da se sele u Albaniju.