Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto im ga siptari uvalise do jaja
Isto kao i Hrvati pa nam poslase svoje djubre od naroda u BIH.
@Dino, jebaji ga kad su "naše" političke vođe bili glupi ko kurčevi i nisu skonatli o čemu se sve radi. Prije nego što je ijedan metak bio iypaljen na Balkanu sve je več bilo dogovoreno, SVI su znali osim naših klakonja. 1) Da če Slovenija biti suverena je bio prvi prioritet 100% 2)Da če Hrvatska biti suverena i da če Srbi u Krajini biti izdati jer njima se več pripremalo za preseljenje na Kosovo. 3)Da če BiH biti uništena i podjlejena između Hrvatske i Srbije, pobit što više Bošnjaka, što se nepobije ili šuti i poklopi ili u dijasporu. 4)Isti plan za šiptare i Kosovo kao za Bosnu, međutim propade plan podjele Bosne (niko se nikad nadao da če se Bosna uspijeti odbraniti) i zato je nasilno naturen Daytonski sporazum. A pošto je propao plan u Bosni onda je i zapad povukao Slobi obečanje za Kosovo, kad je on ipak krenuo na Kosovo zato su ga i kaznili zbog toga. Sve je ovo bila prljava igra i sve se vrtilo oko Kosova a u toj igri naši loše odigrali i zato smo mi Bošnjaci najgore prošli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi dole mogu samo praviti probleme jer su svakako ispusili foru
Pa nije valjda Beograd mislio da će im Englezi ostaviti Trepču?!?!
Drž'te se šiptari, borite se za svoja prava.
da nisu isti oni sto su oteli auto u buca potoku :D
Tresla se gora rodio se miš. Toliko o tome da Republika Kosovo nije priznata od Srbije. Poslije ovih izbora je i pravno i činjenično posao završen. A i vrijeme mu je bilo. Neka se i Dodo malo osvrne oko sebe i preispita "podrške" koje dobija.
boli nas karina i za tačija i za vučića
evo da vidite koji su to zlotvori http://***.ba/hronika/krvavi-obracun-srbina-i-dvojice-hrvata-iz-banjaluke-zbog-fatalne-vicky-prerezano-grlo-i-zariven-noz-u-srce
KOSOVO REPUBLIK...MARIA PONESI SVIMA..LZN... :D
zamislite da ih svijet zgazi kao njemacku...ah utopija
Mi treba da Srbiju osudimo na karantin sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše. (David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetuza nacionalnu bezbednost u vreme Bušove administracije, ,,Forin afers”, jul/avgust 1994. godine)
Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu. (Helmut Kol, kancelar Nemačke, početkom 1998. godine)
To su pisali, kao danas sto pisu za SIriju o hemijsko naoruzanju, kao Sadam i oruzje sa masovno unistenje :) Takvi primeri. Treba im alibi da bombarduju jednu zemlju ili uzmu teritoriju. Ne mog tek tako da bombarduju Srbiju, moraju prvo da je ocrne sto vise, i onda zapadni svet stvarno pomisli da su svi stoka, i napadaju :) Ista taktita i danas, kao sto vidimo.
smrdi kao tumor...trebamo ih ozraciti da ozdravi organizam
mozda i hemoterapije u vidu antraksa, sarina...
Srbi,svako malo pokazu koji su Barbari,dosli iz ruskih stepa na balkan,plus oplemenjeni turskom genetikom. .samoubilacka kombinacija
Ovo srbi nazivaju demokratijom..!
Boze dragi, pa hoce li na ovom jadnom Balkanu ikada biti mira?
Vjerovatno ono pleme što je juče igralo kolo na Marakani oko vatre na sred stadiona.