Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika Srbija! Sve do Kosova !!!
ovo je jako cudna vijest . I sada albanci sa Kosova traze srpske pasose specijalno ljudi koji posluju sa Kinom i Indijom ( naravno, poslovi u vezi sa tekstilom). ali to su bili pojedinacni slucajevi. Ipak, ako je tacno ovo sto pise u clanku, na indirektan nacin se pozivaju Albanci da ga uzmu.
A vidi slike kako albanske hanume se prodaju u bazi Bondstil :D
@Srbin Ne provocirajte glupani jedni, ako ne znate nista pametnije onda sutite. A bosnjacima, ne padajte na ove glupe provokacije od srba. Eto tamam ce kosovo da ima kakvog progresa, tek izasli iz sukoba. Treba malo da sa reijese logiranja Beograda protiv njih. Za srbe, slusao sam jutros B92, kao svaki dan, za vasu informaciju Srbija je na zadnjem mijestu na rasparavi. Ovo nisam ja rekao, rekao je B92, lajte njima. Stay cool
A kada vam mi kazemo da ste glupani, vi nama ne vjerujete... Molit cete i nas da vam oprostimo...
Evo iste situacije kao u BiH..Vidjecete...,odvojice Genocidnu.. oni ce otici u EU a mi ne.
Ovako ce i Bosnje morati po pasos u Banja Luku ako ne u Beograd :)
HAHAHHAHAHAHA, OVO JE LUDA VIJEST, HAHAHAHAHAHAHA
znaci nema kosovskog pasosa? islamofobna evropa nama sta,ni bosne ni albanije,nema sanse za muslimane u evropi hriscanskoj.
@vlado...heheh da ti je.. Kosovo republjik...
Albanci sa Kosova su gradjani Srbije kada trebaju da putuju sa Srpskim pasosima, ali kada se spomene Kosovo kao sastavni dio Srbije, onda Evropa cuti. Jesu li to dupli standardi ili sta? Meni se cini da Kosovo u pravnom smislu je jos uvijek dio Srbije i uvijek ce biti. :))) C C C C