Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali krezavi Jovan neće pročitati nijednu stranicu povijesti od Latinke Perović jer tu su Deretić, Šešelj i slični mentoli.
Ne razumijem, koju je korist Bosna, Crna Gora, Makedonija, Kosova imala od te suplje price iz Beograde? Prvo u Srbiji nisu ni 1% podrske imali ni ona ni Pesicka ni Jovanovic, ni Canak, sve to moze stati u 1% politicke Srbije. Druga stvar, takvi sluze iskljucivo da se prevare EU i SAD u ko fol eto u Srbiji ima sanse i ima normalnih, pa im onda daju pristup EU fondovima, dobiju kandidat status i bla bla. Nikakve koristi za druge osim za Srbiju.
Kod ovih u Beogradu koje zovemo "normalni", nikakve akcije, sve je suplja. Kazu da su protiv Milosevica, protiv ovog ili onog, koja korist od toga za okolne zemlje? Zasto nam se onda reklamiraju? Uzimaju lovu od EU, osnivanje kojekakve NVO, to naplacuju i promoviraju Srbiju kakva nikad biti nece i to masno naplacuju.
Bila je insan!
Neka joj je laka zemlja!
Laka joj crna zemlja i vječna slava
Tito je pogrijesio
I, eto šta je dočekala: da je komentarišu nargilaši koji su u životu pročitali frtalj knjige.
Latinka zaslužuje da dobije ulicu u Sarajevu Bila je uz Sarajevo i BiH od 92 do smrti. Laka joj bila zemlja.
Sta je bilo sa Srbijom pa ovakve ljude odbaci? Latinku odbacise, a Stambolica i Djindjica ubise da im sad Vucko kapu kroji.
RIP , Respekt , i postovanje . Familiji iskrena sucut .
Spokoj ti dusi. Ode i ovo malo ljudi sa ovog svijeta. Osta sljam da se sa njim borimo.
Teška ti bila zemlja komunjarska.Ta kuga zvana komunizam je nešto najgore što je moglo da se desi Srbima