Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo radi i amerika, potpisuje,dogovara i profitira sa rusijom, a glupa evropa sankcioniše(samu sebe)
Ne mozes biti pametan. Srbija potpisuje dokumente sa Rusijom usred Amerike. A Bosni se prijeti za utakmicu sa Rusijom koju jos nije ni odigrala niti se zna hoce li je odigrati:
Viola Von Cramon služi samo za kritiziranje Srbije . Ništa od dogovora za Kosovo i Metohiju za koje je garant EU nije ispunjeno već se i dalje ubrzano krše poput izgradnje šiptarskih baza na sjeveru KiM. EU uvlači vascijeli Balkan opet u rat . Ne mogu vidjeti da živimo kao ljudi !
E zbog tog balansiranja gospodo Srbi izgubili smo Jugoslaviju. Zbog tog "balansiranja", danas smo tu gdje jesmo i mi u BiH, i vi, a I oatali koji se bore za preživljavanje. Zbog tog balansiranja izdali su nas sve Slovenci i Hrvati, a vi i dalje balansirajte!!!
Za ovo je najodgovornija lukava Evropa ,jer pola Evrope sarađuje kao tajno sa Vučićem i jako su naklonjeni Vučiću ,Najglavniji na tom poslu su Šreder i Merkelova koji su još mnogo aktivni.Umjesto da Evropa otkaže uvoz 80% srbijanske robe oni Vučiću daju podršku i podupiru stvaranje velike Srbije kao i Erduan.
Amerika je najveći saveznik Srbije, trenutno se ne slazu oko kosova,a kad nadju zajednicki jezik po tom pitanju,a hoce. Mogu samo reci jadni šiptari.
Ne vidim problem ni u kojoj saradnji , bilo da su Rusi ili Ameri , samo je bitno ne ulaziti u bilo kakve saveze zemalja u kojima su nam bivši sunarodnici
Sve je to lepo i ispravno ali ako Srbija udje u NATO znaci li to da BiH nece uci nikada ?!
Pametni,što bi se opredjelio za bilo koga,samo interes,svoje zemlje.Mi poletimo da se u dupe uvlačimo zapadu,a njih zaboli za nas nego i oni samo svoj interes ganjaju.Realno.
Vulin govori sto Vucic misli, a usput se radikalizuju i zaduzuju do bola. Nece to dugo opstati
Ako je vec provlem bilo negiranje ruskog jezika u Ukraini, imamo i mi negiranje bosanskog u RS pa ne ratujemo, a sto je zalosno, BiH zvanicnici se ni politickim nacinom ne bore za njega
Ne sekirajte se dušebrižnici.Sve je to aminovao glavni partner Srbije Amerika
Ravno do dna.
Sama zgrada UN je exteritorijalni prostor gdje ne vaze pravila zemlje domacina.USA moze uskratiti vizu za dolazak u Ameriku ali kada se udje u zgradu tu ne vaze USA zakoni Zato gluposti o Amerckoj dozvoli ne stoje dragi intelektualci.
Sta fali Rusiji, doj je bila jaka bilo je i Jugoslavije i uglavnom sretno i zadovoljno drustvo.
Pametno ni od jednih ni drugih ne treba puno ocekivati
Sve je ovo cirkus ...ovo je Amerika organizovala ....ovo su obicnom narodu stvari za koje se ne smije znati ...a sve se radi oko para ....fuj fuj fuj.
Pa Srbija treba znati kud sa tim potpisima jer kad se promijeni vlada u Rusiji, oni će tražiti povratak na zapad. A kud će Srbija??? U Tursku? I kod njih će se promijeniti vlast... Kina? Boli njih za Srbiju kad padnu u nemilost zapadnih zemalja. Baš glupo od Srbije