Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klempavi nacionalista predstavlja opasnog potencijalnog krvoloka
Sluge okupatora, bili i ostali
Ruši im se dvostruka igra, zapad ih je pričitao. Posljedice će vidjeti.
gooLoser666 Kakve veze ima Guantanamo sa Vulinom? Zašto si opljačkao banku? Zato jer u Brazilu žene igraju odbojku na pijesku. Znali smo da Rusko-Srpski svet ima svoju logiku, ali bilo bi korisno da tako vrijedan korak u razvoju ljudske misli ostavite za sebe.
putkov potrcko
Romale
ne zna se ko je ruzniji ovaj vampir ili ramo isak
ZLO SRBIJE KOJA JE ZBOG OVAKVIH KRETENA SVE DALJE OD EU
dnevna doza idiota iz komsiluka....
Celi Svemir je Srpski Svemir🌌🌠🚀🛰🛸.
Tražili su šta su konkretni razlozi za uvođenje sankcija Vulinu, pa eto vam ih da ne može biti konkretnije. Sada će reći da je izmišljeno i okrenuto protiv srba.
Glaj' ove narkomančine
Ovaj novinar ili je neupucen ili prepisuje. Cuj ugled Srbije? Zar Srbija nakon genocida u Srebrenici ima ugled? Baš kao i UN! Ugled im se nikad ne moze vratiti, bar ne kod osvjestenih ljudi
Nacionalisticki. Proljev !
Opozicija iz Rusije se sastaje u Beogradu!!!????
Dok je Osman Mehmedagic bio na celu OSE karadzicev advokat nije mogao prismrditi granici, a sada slobodno ukazi u BiH da bi dodika zastupao na sudu
Kad neko sa ovakvom fazom uđe u tramvaj ja izađem.