Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radj se uopće o Jugoslaviji već o puno bitnijoj i plemenitijoj stvari koja jedino može biti svima od koristi...sve ex Yu zemlje su danas sirotinja koja pere guicu i bauštelu u prosjeku vani...jedini put iz neokolonijalnog ropstva danas je okrenuti se jedni drugima i ići dalje,pametni to vide a budalama je badava objašnjavati...
Zlatka obavezno na rastanku pretresti da vam sta nije ukrao ! Jedini covjek koji je mogao SDP ujediniti u ova entiteta biti manji Helmut Kohl....ali draze je krasti i uci u historiju ko lopina i kriminalac nego veliki politicar . ej Boze kome i ti sanse dajes
Treba opet vratiti Jugoslaviju!!! Trebamo napraviti Jugoslovensku Uniju od 7 država: Srbija, Hrvatska, BiH, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i Kosovo, a možda i Albaniju kao 8. Tad bi zaćerali i Zapadu i Istoku, tj.i Americi i EU i Rusiji, jer su svi oni krivi za raspad Jugoslavije i rat u SFRJ!!!
@Mirza82 kakvu ba jugoslaviju vi niste normalni poslije toliko krvi
Los ti tajming.
Dobit ce ih Zeljo 2-0
Klub propalih političara
Malo da se opere para kroz "dobrovoljnu, neprofitnu" organizaciju.... malo donacije, malo bespovratni krediti, malo grantovi... pa hajde, neka.
Grobari socijaldemokratije na ovim prostorima.
Kad sve saberes klub nit smrdi nit mirise .Sto bi rekla Jeca -mlaka kaka. Kad vec nesto formirate sta ce vam totalni promasaji u klubu?
Sta bi bilo da se SFRJ nije raspala , bili bi svjetska sila dns.
Bili bi evropska verzija Sjeverne Koreje.
Nikšić na aparatima
Masonska zavjesa...
Nemojte Allahavam dosta je bilo i vase vladavine, sad nas drugi jasu, bo im majku