Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za gumenog majmuna bobi-a, Nepoznate osobe oštetile su prošle noći sedam vozila kosovskih registarskih pločica, jedno vozilo UN-a i jedno vozilo kosovske policije u Bošnjačkoj mahali, naselju na sjeveru Mitrovice, gdje žive pretežno Srbi, izjavio je u četvrtak glasnogovornik regionalne kosovske policije Besim Hoti, dodajući kako zasad nema osumnjičenika za taj izgred. ne radi se o demostracijama nego o ovome, pa ti ne razumijes ni maternji jezik jebo te thaci.
Bosnjacka mahala u Mitrovici je etnicki ociscena...nema vise Bosnjaka al ima srba i albanaca...
NISU SRBI DEMONSTRIRALI VEC ALBANCI I ZATO BEPISITE DEZINFORMACIJE.JER EULEX JE PO REZOLUCIJI 1244 NA KOSOVU I METOHIJI A NE PO PLANU TERORISTE HASIMA TACIJA.
Alo novinari Bosnjaka mahala je mejsovito naselje i to sa dosta Albanaca, a ne Srba! MOlim Sarajevo x com da budu istinitiji u obavjestavanju!!!