Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijani i Njemci uvode red po Balkanu.... šta ti znači upornost!
Srbija sto se tice kosova nikad nije bila u boljoj poziciji nego sad. Prisutnost mirovnih misija odgovara Srb jer onda kosovo ne moze da radi sta hoce. Rat u Ukajini je mnogo poboljsao poziciju Srbije. Rusija koristi iste mehanizme kao sto je nato koristio. Specijana vojna operacija, lazni referendumi, bombardovanje mostova elektrana itd. Uz sve to Srbija drzi vojnu neutralnost i ne priznaje aneksirane teritorije sto znaci da se zalaze za teritorijalni integritet Ukajine.
Hoce'l imati i saobracajnu policiju??
Nagomilavaju se trupe znaju više od nas pa stvarno Srbi traže problema u svakoj državi i na Kosovu i u BiH pa i u nekim djelovima HR. Ne može se otic u ITA i vozat svoje tablice može ako si u tranzitu. Već ako živiš tamo moraš poštovati državu u kojoj radiš, živiš zarađuješ.
Karabinjeri teško da mogu odbraniti sami sebe. Na Siciliju su svojevremeno doveli mlade regrute, računajući da Mafija u njih neće pucati. Ali zato, svaki karabinjer ima medalja na grudima, da svi hodaju pognuti od težine istih. Prva stvar kad postaneš karabinjer je da ti odmah daju jedno odlikovanje.
Borell moli Boga da se zarati. Boli njega briga, ionako je pred kraju života
Borell moli Boga da se zarati. Boli njega briga, ionako je pred kraju života