Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ga ne vratise u Bihac?
Rudolf je postupio herojski, oslabio je zlocinacku cetnicku jna za jedan avion. Slava mu vjecna.
Ovaj čovjek moralno zasigurno jeste heroj,ali pravno gledano je vojnik koji je odbio naredbu i izdao svoju vojsku.Tako da treba na svu pricati gledati objektivno.Moralno heroj formalno izdajnik.
Svi ovi koji ne prihvataju da je Hrvatsku branilo između 25-30.000 Bošnjaka i da ih je poginulo najmanje između 1.080 i 1.200 mogu podatke provjeriti ukucavanjem na google i provjerom različitih izvora. PS: Hrvatska zloupotrebljava i iskrivljuje ove podatke uz podršku zvanične hrvatske politike ali i uz jdan najmanje ignorantski odnos bošnjačke politike.
Film će se zvati, RUDOLF PROTIV AVIONA (množina) Samo nekoliko godina prije hrabrog Rudolfa francuska delegacija je posjetila SOKO Mostar i dala pozitivno mišljenje svojoj vladi da se sa SFRJ krene u realizaciju jednomotornog NA aviona koji bi na tržištu trećih zemalja, gdje je SFRJ imala veliki uticaj bio konkurent britasko-švedskoj kooperaciji jednomotornog Gripena.
Ali zašto imati svoju jaku armiju. suverenu politiku, svoje banke i sigurnost gradjana kade se može iznajmiti tudjinova vojska, voditi podaničku politiku, imati tudje banke, imati gradjane koji čistte klozete po EUropi, glumiti silu i pjevaati Danke Dojčland.
Čuj naslova oteo...Čovjek bi rekao on upao u aerodrom ko Tom Hanks pa poletio...Poletio kao pilot JNA i onda uradio što je uradio..Kvazi novinari.
UZP eovci najveci lopovi, kriminalci, teroristi, fasisti, izdajice. Jednom rjecju ogromna GOVNAAAAA od plemena
VOLVO XV@ E FASISTO IZ SKANDINAVIJE JAVI SE
Geronimo123 evo javljam se FASISTO od gruda. Zelis nesto majmune maloumni
I Hrvatski narod se borio protiv okupatora sa tehnikom JNA, a pola stoljeća su izdvajali za JNA, i sve to prisvojiše genocidaši
Ko je donio odluku da taj avion pripada Hrvatskoj
Da zamislite hrvati da su bosanci dopustili da se koriste ovi aerodromi i da se regrutuju mladići iz BiH u srbočetničkoj ofanzivi na Hrvatsku