Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da ne treba.Ko pere ruke,bavi se sportom ili pomalo vježba, izbjegava gužvu ostaće zdrav.
Pa kod nas ljakase ode u WC izlazi ne opere ruke,sta ocekivati od takvih stvorova
Kakva glupost. Jucer umro covjek 33 godine a ti pricas ostace zdrav...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma treba sve raspustiti, vratiti sve na staro i nek svako za sebe vodi odgovornost. Ko želi da nosi masku nek je nosi, ko hoće da se vakciniše nek se vakciniše. Ovo neće drugačije proći dok svi ne steknemo kolektivni imunitet.
Ako je ključ D vitamin, recite raji da izađe van...i ukinite ovu glupost s maskama van!
Joj ovih pametnjakovića izviru ko gliste poslije kiše.Nekakvi naucni radovi ,a ovamo se novi sojevi virusa pojavljuju gdje su upitne postojeće vakcine.Ko riješi problem ove moderne kuge dobiće Nobelovu nagradu.
Covjek citira objavljeni naucni rad u ozbiljnom naucnom casopisu sa ozbiljnim recenzijama. Ko hoce da kritikuje zakljucke neka kritikuje naucni rad, a ne da se pozivansta je covjek nekad rekao.
Sve heroji, a kad dobiju 37,2 po šest sati stoje i čekaju ispred kovid ambulante.
Ovaj pojma nema. Poredi Finsku i Švedsku, koje su "na kraju svijeta" sa zemljama koje su gusto naseljene i kroz koje je veliki protok ljudi.
Sad će reći da je Anti vakser i da izaziva uznemirenost
...treba vjerovati hrvatskim,a ne svjetskim naucnicima...ipak je Hrvatska u vrhu sto se tice nauke.
Dr Lauc je u novembru izjavio, isto tako vrlo samouvjereno, da je do proljeca prica sa pandemijom gotova. Oprostite sto uzimam sa rezervom ono sto on govori.
Kao sto smo svi mislili, ali su pustili novi soj
Hoće da kaže da ovo nije stvarni problem? To što su u svijetu umrli milioni ljudi?
Ozmiljnost morbiliteta se izrazava u procentima, a ne u milionima
Tako je Gordane
jel ovo onaj isti sto je tvrdio da nas steceni imunitet stiti od nove zaraze... kvazi strucnjak koji iznosi netacne informacije
Konačno neki zdrav razum u ovom ludilu koji vlada i koji mediji nameću. Za ovo treba da se odgovara pred sudom
Slazem se potpuno i dodajem da strah i panika koju politicari i mediji sire, dodatno doprinose smrtnosti. Znam vise slucajeva gdje su ljudi koji su se jako bojali korone, umrli a nisu izgledali kao najgori slucaj. Mozda je slucajnost, ali ipak ima smisla. Mentalna slabost slabi odbrambeni mehanizam tijela.
Najbolji naucnik. Realizam i konkretne stvari.
kakav crni najbolji naučnik ? ismijavan od strane drugih kolega naučnika. Do sada više puta izjavio nebuloze vezane za covid: https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-prije-25-dana-rip-korona-opustite-se-evo-kako-to-sad-objasnjava/2265441.aspx
Od pocetka pandemije svaka budala je dobila svojih 5 minuta da kaze sta misli