Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasali su, nema razloga da ne uvedete nove mjere. Ne trebate ih vise.
@XYLK Ti ne razumijes, oni ce uvesti blokadu za gradjane BiH, a pohrvaceni ce slobodno ulaziti u Hrvatsku. Oni vladaju Hrvatskom.
Bosna ce im uvijek biti trn u oku ⚜
ŽAO MI BOSANSKE fukare...................................
Dosta je POPUŠTANJA uvesti SRBIJI i BiH mjere.................
Zatvorite nam granice da ne možemo na more. Svakako nemate ni stranih turista. Propadnite zdravo i dostojanstveno serem vam se u usta!
Pitaj te SejduElBrabonjka da vam izvadi dozvole. Svoji ste.
Mozete se pozdraviti s turizmom.
I kad bi naše gradzana držali u konc logorima naše meraklije se nebi odrekli odmora na Jadranskoj obali
pa zatvorite više tu granicu ali ne otvarajte je više do 1 septembra. Serete previše
Znaci sto se tice hr,meni zanimljiva,ovi sto pametuju vako nako nije to tacno,hr sam presao i uzduz i prepreko;imao sam mali nesuglasica al rijesio po svom postupku,tako da hr je za mene extra izbor...
Gledaj al ne diraj
Haj zatvori i razligu vise. Fukara nema para za ljetovanje a ovi sto imaju, oni ce naci nacina i da odu ako im je bas stalo. U ovu prvu grupu spada bar 70% ljudi u BiH. Treba jarane sa 400KM docekati septembar i djecu u skolu poslati a da ne pricamo o zimi.
Budala je ko vam krene, a vi u po noci donesete nove odluke 😒
U BiH je brojka novozaraženih skoro kao u Španiji, Italiji ili Njemačkoj.
neka su vam plaze pune,bas mi je drago,debeli minus vas ceka susjedi
@fbUser1568401591 Pusti ti Hr, minuse će pokriti s 10 milijardi Eura iz EU fondova, a ni plaže nisu prazne. Danas je u Hr 450.000 turista, dakle 50 % od prošlogodišnjeg broja u ovom periodu.
@VOXpopuli2017 ovim što dijele minuse, možete li napisati nešto suvislo kako bi potkrijepili drukčije mišljenje ili ukazali šta nije tačno u mome postu?
Da li znate da je hrvatska dozvolila turistima iz USA da mogu slobodno doci na more. Da dobro ste procitali USA, zemlji koja ima skoro 3 miliona zarazenih.
@nicaze01 Mogu ući po istim uvjetima kao i državljani BiH ;)
@nicaze01 money talks, shit walks...
Bosnje su glasale za HDZ-e sad slobodno zatvorite granicu