Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas je dan pada Vukovara, mjesecima je JNA potpognuta sa domacim centicima rusila palila i ubijala sve neistomisljenike velike srbije! ostalo je povijest!
Slava srpskim osobodiocima!!!! Da ih nije bilo u Vukovaru bi bio Jasenovac 2. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Koga su oslobadali pizda ti materina ciganska, tebe je oslobodilo prije sto godina od turaka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je zajednično navijačima BiH i Turske ovih dana, dok je trajala minuta šutnje za poginule u Parizu na utakmicama Turska-Grčka i Irska-BiH? Zajednička im je vjera i ponašanje.. Sad ću dobiti vjerojatno stotine minusa a nitko neće da pogleda istini u lice..
Ma sve je tacno!!! Uz vas ustase sto za dom soremni pjevate i svastike crtate,to je banda samo takva!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Zbog jednog konja se citav narod stigmatizira. Jedino ti je glupo poredjenje jer se 99% Bosnjaka solidarisalo sa Francuzima jer je taj napad prije svega napad na same muslimane. S druge strane, Turci su srcan narod koji svoju minutu sutnje pokazuju na drugi nacin, zvizdanjem na sve sto je negativno i tako iskazuju podrsku. Mislim da su Turski i Francuski narod u dobrim odnosima i da su Turci tako htjeli podrzati Francuze.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ugrožena mlada hrvatska demokracija. Hrvatsko cvijeće ne miriše kao nekada..
Stanje redovno i nepromijenjeno.
"HVO KONJIC " : ja da sam mjesto tebe odmah sad bi napao na Konjic , bujrum cekamo vas od 94 nema vas vise...gdje ste ? Sjeti se 94" i kad smo zauzeli Ljubinu i usetali na u turiju gasice
"HVO KONJIC " : ja da sam mjesto tebe odmah sad bi napao na Konjic , bujrum cekamo vas od 94 nema vas vise...gdje ste ? Sjeti se 94" i kad smo zauzeli Ljubinu i usetali na u turiju gasice
Žuti, Dragan te je prijavio u okviru svoj zaduženja kako si stariji da ti je brada sve duža a NOGAVICE KRAĆE ! Sad da li je u pitanju nekvalitetan materijal ili izuzetno aktivno sredstvao za pranje, ili nešto treće mnogo zlokobnije, ostaje hrvatskim izvještajnim službama u BiH DA DOJAVE ŠTABU ! JEl NATOVOM ?? Ma jok neg onom iz filma NIČIJA ZEMLJA !!!
Ništa osobno, Hrvatska inače ima Dejtonsku obavezu da to radi, jer zamislite da postoji treći islamski entitet BOSNISTAN i da se na svakom mjestu zaplićete vehabijama o brade ?? , kako bi ste tu osjećali.
Ato se skutori svuda trpaju, pa i tame gde ih nece.
Pa dobro vi iz Predsjedništva - kakav odgovor imate na ovo. Žuti odstupaj, šic!
Nek Dragan budno motri iza leđa Bakiru šta radi, jel to to ?? Neće valjda nadzor nad muslimanima biti u etinički 100% čistim zapadnohercegovačkim kantonima.
hrvatska ne bi ovo tek tako rekla. ocito je da je problem u naso zemlji puno veci nego se nama to predstavlja. jedan dio naroda blagonaklono gleda na vehabije. takodjer, IZ nikad nije javno istupila i rekla da su ti radikali nepozeljni u njenim dzamijama.
PA tog je mišljenja i Mile Dodik. Ali nije bitno šta ko misli, jer se u ovoj zemlji problemi ne mogu odvajati ili rješavati posebno.
klixovci, vraćajte ovu temu na naslovnicu, ako želite posjetu. :)
@sultan_kikser kamo srece da je jos vise izginilo stoke cetniceke
BOG I HRVATI. ZDS
Jeste li lijepo dali povoda da budete pod povećalom, od Bugojna, američke ambasade, Maoče, Ošvi, zviždanja na minutu šutnje, da dalje ne nabrajam. Živite u Europi i okruženi ste desecima milijuna kršćana. Pametnom dosta.
Doljevas ulje na vatru bez ikakve potrebe. Budala ima svagdje pa i tvom dvoristu,ne smijes tako dijelitii i kvalifikovati ljude. Zlo su pravile i IRA i ETA a veze nemaju sa islamom kao sto i ove budale danas nemaju. Sve je ovo dio predstave covjece,show must go on
jeste budala ima svugdje i u svakoj vjeri bilo da je musliman,jevrej,katolik itd..mrziti neku vjeru i suditi,a za svou traziti mx.postovanje je licemjerje!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Obavjestajni rad podrazumijeva nadgledanje terorista iz 23%... :D
Četalju, nije ti dobro ni danas... šta je reći... kriza u šumskom dijelu Bosne i Hercegovine ?
Haha 23%... U panjevima... 120% sa sandzakom... ;)