Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se naoružavaju a Bošnjo pije kaHVu, igra kladaru i komentariše na klixu.
@TuborgNaMozgu U bosanskim gudurama odlučuje spremnost i obuka pješadije, a ne tehnika. Inaće bi nas u historiji 10x zatrli, počevši od Madjara u srednjem vijeku, pa naovamo. Nije niko lud da ide u Bosnu ratovat po šumama, znaju kako je bilo devedesetih. Nećeš ih više ovdje vidjet.
Tayib nas cuva.. Alija mu dao Bosnu u Amanet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U nas helikopteri iz vijetnamskog rata, a borbenih aviona nemamo...
Kupujete avione, a ljudi vam umiru kao stakori, svaki dan izbacuju ih iz kuca zbog kredita, ispadaju na ulicu postaju beskucnici, djeca nemaju buducnost, kad vam se zapali mediteran onda kukate, umjesto da ulozitr te pare negdje normalno vi uzimate avione, bolje da ste uzeli kanadere da vam ne bude kao sa australijom. Zbog toga svjet i propada svi se naoruzavate, za sta za balkan bojite se rata, zali boze sto nas dinosauri nisu sve pojeli
Priznate RS i HB i ne brinite se..dacemo vam kalifat i nećemo vas dirati,ovako ste najebali Turci 😁
Ma oduzet cemo im i to 😝 samo kupujte komse
Daj rusima milijardu.Nema da nema sve tipi top. Odma stiže.
Ma suplja prica. Samo skrecu paznju za problema u drzavi.
Dobit ce od rusa za dz. Samo ih moraju malo renovirat za nekolike miliarde... kao Vucicovci
Svaka logika upućuje na švedski Gripen koji je sasvim dovoljan za čuvanje neba jedne tako male zemlje, al jok korumpirani balkanski mentalitet će kupiti polovne američke kante i sljedećih 50 godina plaćati skupe remonte i nadogradnje.
Samo vi birajte. Svi će vam uvaliti polovne. Kažu otkazuju im motori. Bosna i Hercegovina dobiće nov novcate👅👅👅👅
Koji ce im klinac krntije kada Srbija sada ima najjacu PVO u regionu?
@gooUser1568441967 kg bria za srbiju Hrvatska je NATO
Prica o Rafalima I Eurofighterima je za malu djecu, navedeni Gripen modeli su jeftiniji ali daleko od aviona 21 vijeka, Mirage 2000 je chicha medju fighterima a F 16 je malo mladji.
Ova prica po onoj tresla se gora rodio se mis.Hrvatska sta god da kupi to mora ici na remont ako je potrebno da bi bilo u letnom stanju.Dakle nove avione nece dobiti nego vec neke koji se koriste i kojima treba da se produzi vreme letenja.Postoje dve opcije za Hrvatsku jedna je da placa nekoj zemlji koja je clanica NATO da sa svojim avionima kontrolisu vazdusni prostor ili kao sto neko ovde komentarisao da kupi PVO sisteme.
Dzabe udarate minuse.Ovo sto sam napisao u komentaru jer surova realnost i jedna od ove dve opcije ce biti realizovane.
F16 je za par godina beskorisan avion
Hrvatsku kao i ostatak stare države ubi raseljavanje stanovništva a oni nabavljaju avione koje će opet plaćat poreski obveznici,mudro nema šta
@Pupak2 Moraju, jer Srbija je neuračunljiva zemlja, a Hrvatska, za razliku od Bosne nema ni planine i šume kao prirodnu prepreku vojnoj tehnici. Prema tome, moraju biti tehnički nadmoćni. To je kao kad stanuješ na spratu sa narkomanom, a moraš imati uvijek otključana vrata.
Skrsiti milijardu i po u nesto sto je apsolutno nepotrebno...