Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAFIJAŠKI I DIKTATORSKI REŽIM ALEKSANDRA VUČICA POLAKO, ALI SIGURNO IDE PREMA SVOM KRAJU! PODRŠKA BEOGRAĐANIMA U BORBI PROTIV BANDITA I ŠEŠELJEVOG MALOG POTRČKA ALEKSANDRA VUČIĆA!☝️
Hahahaha joj majko govannaa od ovih nasih ljudi. Jad i bijeda kod nas a on podrzava drugu drzavu. Na svakoga drvlje i kamenje a u dvoristu tuga. Tuzno Boga mi.
Vucic je Albanac Premijerka hrvatica lezbejka a Vulin cigan 🙂
Napokon da i Amerika osvoji Srbiju...Svaka cast na protestima...Dalje ide priznavanje Kosova i ulazak BIH u nato
ipak Vučić pada kako stoje stvari
srpska mitomanija na djelu :D https://www.youtube.com/watch?v=bNYMFp2N9YU&feature=youtu.be
cuj Bosnji, oni protestuju, a sta mi cekamo? pa Bosnjo dragi, srbi ne protestvuju iz ekonomskih razloga, vec im ne odgovara vučić koji je više za EU, i na putu je da proda kosovo.. njima treba samo veći fašist od vučića i to traze
Da se hoce iskrvit medju sobom
Ako imate damu udzite unutra izbavite podobnike i poslusnike bez unistavanja imovine i postavite novinare i urednike koji ce biti u sluzbi vas a ne zvaljovog rezima.Sve se da zavrsiti za pola dana.
A STA JE SA.NASIM TAXAMA KOJE SE NE.PLACAJU U MOSTARU?????
Neukima se ne može vladati moralisanjem, akademskim raspravama i demokratskim načelima već samo strahom i lukavstvom.Ne može neuk vikom, okupljanjima i paljenjem prebijati svoju zatucanost. Autokratski režimi su jedino mogući u divljim plemenima. Zato svaka smjena jednog autokrte je samo priprema terena drugom, već pripremljenom autokrati. Broj prisutnih i neprisutnih zalemljenih glava je nebitan.
Ma samo NATO zovnite, ima da RTS opet tomahakvama sravne sa zemljom.
Balije! Ako mislite da ce ijedan Srbin vas podrzati .... onda ste neizlecivo glupi. Takvi Srbi se vec odavno zovu Hamdija ili Omer ili.......... Isto vazi i za Srbe koji misle da su im nemci prijatelji.
@TangoSaTornjacima Smaraš.
a šta je sa onim koji misle da ce im Rudi pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi svakoga podrzao protiv Vucica. Al ovo su krimosi koji su vec bili na vlasti i dokazani lopovi. Zato guraju glupo koruptne glumce u prve redove.
@TangoSaTornjacima Sve su to četalji, više manje. To samo treba preventivno bombardovati 😂😂😂. Zaigrala mečka i pred četaljskim vratima.
Pa bombarduj konju obrezani. Imas pracku. Alternativno mozes moliti Amere da to urade za tebe. Al Ameri marisu muslimane ako nisi primetio.
Bar su izasli na ulice. Mi jos sjedimo.
dosta je bilo i stvarno je vrijeme da se srbi rijese genocidno fasistickih vodja i njihovih poslusnika jer ubijajuci druge u ovim nesretnim ratovima najvise stete nanose svojim potomcima prebacujuci etiketu genocidnosti i na njih ni krive ni duzne
Beogradzani , ja vam se divim!!!
@SimpleRed Zašto im se diviš?
@HarryCallahan Dok je BiH napadao,"Balkanski krvolok"Milosevic je u Srbiji zaveo strahovladu i ljude je tamo zacas pojeo mrak.Ali oni uspjevaju nevjerovatne stvari,skinuli su ga sa vlasti i poslali u Hag.I sada se bore za bolje sutra i dostojanstveniji zivot.
Nije Vulin Rambo, on je Gargamel.
Шта хоће ове потурице. Дођите сутра у Вишеград. 😉