Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravila je dodat da su Pavelić i Tuđman bili demokrate i branitelji ljudskih prava :-)))
da je Tito ziv, ti bi tucala kamenje
ocigledno je kod nje nedostatak tucanja pa ovakve gluposti prica.
pa vas krivousti tvorac je nije uklonio a sad ce ova nakljukana ćurka. vidis da ima vecih fašista od ex-fasista
ne dirajte bistu, tito nije bio diktator.
Crkla dabogda!!
@Jadna i bijedna Kolinda, možeš govoriti što želiš ali se zna da je Tito bio i ostao veliki državnik i čovijek, kao što se i zna da je tvoj Franjo Tuđman bio i ostao nesposobna budala koja je bila na čelu tvoje lopovske HDZ stranke.
Kako ovi nacisti i fašisti polako opet izlaze kao krtice. Tito vas je ubijao, ali vas nije dovoljno ubijao, pa majku li vam vašu.
da ona voli Tita prezivala bi se Titarevic...
Titu ne diraj. Pogledaj sebe (vas)
Ukloni je i neka ti se cijeli svijet smije i tebi i tvojoj demokratiji, jer je tom "DIKTATORU" na sahrani bilo više od stotinu visokih zvaničnika iz cijelog svijeta.
I Tuđman je bio diktator. Nije dao novinama pisati šta se njemu ne sviđa, mijenjao imena timovima, njegovi čuvari su udarali opasačima opozicione čelnike... Hoće li dama i njega izbaciti?
iđi nori ježe seljanko glupa plavušasta
KOLINDA JESI LI TI DOBILA KITU CVIJEĆA ŠTO SAM TI POSLAO ....???AKO NISI POSLAĆU TI JOŠ JEDNU KITU IAKO NIJE 8 . MART!!!!!! ŠTA TI IMAŠ REČI O DRUGU TITU,ČUJ DIKTATOR....PA NIŠTA AJDE SKINI TITOVU BISTU I POŠALJI JE NAM U BIH GDJE JOJ JE I MJESTO.......VI FAŠISTI PRIZIVATE RUSIJU KAO NIKO.........POLAKO ,POSLAĆE TEBE TVOJI HRVATI NAZAD U UČIONICU U VAŠINGTON ODAKLE I DOLAZIŠ
A šta je onda bio vaš poglavar Pavelić ako je tito bio diktator........opet ustaška posla....
e j*bace ti narod sve sada...
Tito to je heroj...I nemahi vise.
Mama ti je bila diktator i taj usrani njofra a kad kito spomenes Tita ustani robico