Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klix-a kaže: "sa albanskim predsjednikom Hašimom Tačijem" eeee moji novinari...🙉👏👏👏
Žena,majka,usttaša
Moze samo kurcinu popusiti,ako joj dozvolimo.TEGBIR .
" Guterresa zanimalo i što će Hrvatska činiti u okviru predsjedanja Evropskom unijom te "kako će Republika Hrvatska to iskoristiti, kako za sebe, tako i za svoje susjedstvo". Zanimljivo pitanje :))
Cuj ona kaze, a ne kaze kako joj talijani svojataju teritoriju, i kako ce zavrsit kao kosovo, ode istra i ostalo
@Macak12345 Tjesi se
Zena je sve ispravno rekla. Huskate ondje gdje se nema nista zahuskati. Promjene granica su Pandorina kutija, tj. izvor svih zala, i to treba sprijeciti. To je Kolinda jasno stavila do znanja i tu joj treba skinuti kapu do poda, a ne da ju ova nerazumna i neuka bagra u svojim komentarima olajava I beskrupulozno vrijedja. Granice su nepovredive!
kako ce iskoristiti ... pa ako dodje do razmjene sto je SANU dobro lobirala preko vucica i medjun.zajednice, cilj je BIH i teritorij pc a od kosova i zanimaju samo resursi a ne ljudi. hrvatska ce sa Hdz opet pokusati Uzp klasicni kao sto bi srbija ucinila na dijelu kojim dodik vlada ... cekaju zeleno svijetlo.. sad je vrijeme da kukavice bjeze, ali hrbari se ne boje..
Prakticno se dotakla svega osim vlastite drzave. Kad ne znas da rijesis probleme kod kuce onda pricaj o tudjima. 😒
ameri su ispušili od rusa počevši od Sirije Turske Irana pa do Kolumbije
Ova kako je krenula, nadmasit ce i Avu Karabatic 🤣🤣
Zagrljaj za sviju
Hashim nije albanski predsjednik!
Da se svi ne mjesaju srbi i siptari bi dosada nasli rijesenje ... Ne izlazite vi srbima u susret nego siptarima.Svi radite za siptare mimo medjunarodnog prava.Sve zemlje koje su priznale Kosovo kao nezavisno...IDEALNO RIJESENJE je siptarima,pola Kosova.Srbima,Republika Srpska kao nezavisna a Bosnjacima,Federacija...
A sta je konkretno rekla za BiH? Koliko vidim nista lose?
Dogovori se sa Vuckom ko je lider u regiji. Licno smatram da je to Slovenija, al eto.
kolinda treba vratiti istru Italijanina.
@moa Hercegovinu i Vojvodinu Hrvatskoj moze