Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotni komentari, zato ćete dobiti istinu, da vam malo skinem osmijeh s lica: Bošnjačka nacionalna manjina u RH do 2011. imala dvostruko pravo glasanja, zakon iznad 1,5%, Bošnjaka 2%, koristili su to pravo do 2011. http://www.glasistre.hr/vijesti/arhiva/340590 O nekom novom, pravednijem modelu se razmišlja. http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/SDP-nece-prihvatiti-dvostruko-pravo-glasa-za-nacionalne-manjine Dok se u jednoj Švicarskoj referendumom brani izgradnja džamije, u Švedskoj ista pali, RH ima ponajbolji svjetski model za integraciju muslimanske manjine, to tvrdi sama islamska zajednica u RH. Takva prava muslimani nemaju nigdje u Europi. https://www.youtube.com/watch?v=GzJi4bd-nu4 DAKLE, TO JE ONDA BIO APARTHEID DA MANJINA OD 2% IMA DVOSTRUKO PRAVO GLASANJA, ZNAČI BIRAJU SEBI I VEĆINI POLITIČKOG PREDSTAVNIKA. ISTOVREMENO, U BiH GODINAMA 20,9% HRVATA U FBIH (14,6% sa RS) TRPILO JE BIRANJE POLITIČKIH PREDSTAVNIKA.
Usred Zagreba, prof. dr. sc. Aziz Hasanović, zamijenio dugogodišnjeg Ševka Omerbašića, predaje na isusovačkom fakultetu usred Zagreba. http://www.ffdi.unizg.hr/index.php/fakultet/nastavno-osoblje.html Da vidimo sad situaciju na islamskom fakultetu u Sarajevu, ja ne vidim nijednog katolika. http://fin.unsa.ba/index.php/fakultetlink/nastavno-osoblje/sadasnji-profesori Dodik vas čeka raširenih ruku i širokog osmijeha, zato se okrenite njemu, zanima me kakva prava imate u susjednoj RS, na Sanžaku, koja je to država prijateljski nastrojena u regiji? Manji ste od makova zrna. Čije je pasoše do 2013. u Cazinskoj krajini 30.000 muslimana uzelo? Ne treba mi odgovor da su Hrvati iz RH dobri, ali su ovi iz BiH problem, po toj logici su Bošnjaci u RH dobri, ali su ovi iz BiH problem. I ne treba mi Franjo Topić, to sam već čuo. RH je objektivno razvijenija zemlja, a vi se ljutite do neba, naveo sam vam činjenice.
hrvoje sve si u pravu. Prava koja uživaju Muslimani kao manjina u Hrvatskoj su veća nego ona koja kao većina uživaju u Bosni.
Ma Hrvatima je bolje da rješavaju svoj problem sa MMF jer će Europa proglasit Hrvatski narod kao oruđe koje govori.Znate malo je suvišno se prepucavat nacijonalizmom kad svako od nas doalazi u kontakt s drugom nacijom, vjerom...Gledajući vaše komentare pomislim da se radi o višemilionskim nacijama sa HQ naoružanjem.Fukare Balkanske budite ponosni na svoje i nemojte puno laprdat ..
Da se ponovimo! Za sve su Srbi i Ustaše krive! Mislim, sve ovo što smo uradili od rata do danas, pripremanje terorističkog napada na Papu, dizanje u zrak crkvi i policijskih postaja, klanje povratnika, postavljanje bombe u Hrvatski trgovački centar, napadi na USA veleposlanstvo, napadi na imama, optužbe i osude za financiranje ISIS-a iz USA, planiranje pokolja u Australiji, slanje stotina boraca za islamsku državu (sa obzirom na broj stanovnika najviše u Europi)... sve to su ćetnici i ustaše krivi! I da, sve ovo su izolirani slučajevi, nema vehabizma i radikalnog islama u BiH!
nemoj majke ti, pomogli ste nam s konzumom i ostalim hdz firmama
Dobro bi nam dosla tehnicka podrska u vidu pušenja.
..........................
Trla baba lan... Jedva izbjegi balkanski velicansveni fiasko i sada izigravaju spasioce komsiluka... EU slava im udarila u mozak, pa misle da su 100 godina ispred svih... Bolje bi im bilo da cuvaju taj smiraj koji su dobili i prestanu izigravati politicku velesilu Balkana, nisu oni od neke velike pomoci kada je u pitanju EU integracija...
Stvarno ne odustajes?
Samo dalje ruke od BiH. I vi i Srbija.
100% BiH. Za drugo nisam nikad cuo ni ja a niko u svijetu, osim vas umisljenih seronja. Procitaj sta vam pise na dokumentima i autima. Bosna i Hercegovina.
Ko je vehabija ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kao što rekoh doći će i ona vrlo brzo.
PENISAROVICKA IMA SVOJU ARMIJU NA KLIXU. TAKO DA AKO BILO STA LOSE NAPISETE O NJOJ SLIJEDI VAM TSUNAMI DISLAJKOVA.
ja bi na njenom mjestu šutio nekoliko dana
Kolinda Grabar-Falusovic.
BERI U SVOM MASLINIKU, OSTAVI SE TI DRUGIH DRZAVA.
MA STA CES TI BONA PRUZIT? KUJO MASONSKA!
Nemoj mi ti pomagati, svega ti. Pomozi Čoviću, j*bo ti on m*ter a ti njemu.
Penisarovicka moze jedino prezimenom da mu je3e mater
Tebi bi najbolje bilo da se što prije počneš raspitivati za dobrog psihijatra.