Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo reklama ???
Naše cijene su tajna.
sve je to americka roba, oni su jedini interkontinentalni dileri
kurave isto, srpkinje ne traze mnogo,pogotovo BH vlahinje, sve tri rupe za 20 evra...pa to ni u tajlandu nema.
neka gram bude gram a ne 0.8!
jel te to krajcuju:)
jesul to cijene na veliko il na komad?
Ima da turizam procvjeta.
Evo slike kako ekonomicno koristiti travu,i to cak 4 puta jeftinije. http://www.opetsranje.com/wp-content/uploads/2013/02/pirocanci.jpg
ja bih im dijelio badava!!!
sljedeca destinacija peruu, idem da se razvaljujem kokainom, hvala klix
zanimljivo istraživanje, fali podatak koliko košta mjesečna košarica za droge???
nisam mislio na sebe. što se tiče našeg virtualnog odnosa ja nisam imao nikad nepovjerenje prema tebi, uvijek sa užitkom čitam tvoje postove, čak i kad nisi komunicirala sa mnom. djevojka sa pretpostavljam dvadeset jednu dvije godine da tako rezonira stvari su za svaku pohvalu. međutim kad su muškarci u pitanju mislim da ponekad krivo rezoniraš stvari, volio bih da u RL-u ne napraviš grešku u izboru.
za moj pojam krivo rezonuješ stvari kad su muškarci u pitanju.. to što sandžo ponekad napiše teško da neko normalan može intuitivno pomisliti, više to ide u rubriku vjerovali ili ne. p.s. mislio sam na celemsa. i tu je krivo rezoniranje stvari. ja njega uopće ne bih razmatrao kao moguću opciju kod lupanja minusa. a ti si tu opciju uzela u razmatranje. iskreno bezze mi je i da te dira to što ti neko lupa minuse.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što tu ima čudno? Pa u Srbiji je i život najjeftiniji.
pa ne bas ...
ima se moze se,..sta ces,..nama ne diktira CIA cijenu droge ko vama
hahahaha pa ameri vam je i dilaju blentove i usput da kazem da ove navedene cijene uopste nisu male
cijena moje droge je svuda ista u regionu.........10 eura......flasa viljamovke
Kad cemo ? :D LOL