Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesi i sposoban,da ti je preživit do izbora jadniče..
Opalis mu samar i lik mrtav. Bjezi deda u pm.
stariji od vatre
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
vi ne mozete navijacku grupu odrzati, a ne neku paradržavu
Ovaj Tolj zajedno s Rojsom prodaje debilizam i zajedno s Milanovićem ne želi dobro Hrvatima. Zašto bi se Hrvati začahurili i ograničili na mali dio prostora kad danas prosperiraju u cijeloj BiH. Ove budale Rojs, Tolj i Milanović žele Hrvate u BiH pretvoriti u kukavice poput Srba koje bi negdje bježale s Dodikom umjesto da se razvijaju i bogate kao Hrvati u BiH koji su se ekonomski previše razvili da bi se ograničavali i sami sebe osiromašivali.
hahshaaa ta ti je dobra bravo🤣🤣👍🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To su ovi dinini niksicevi fortini partneri
Ovaj bi i pred smrt da povuče sa sobom u grob par hiljada hrvatskih mladića. Šteta što nema više budala
Vidi leša, I on bi nesto ozivljavao 😂
Ovaj islamski protektorat je osuđen na raspad! Kad-tad. To ne liči na državu. A sami su nesposobni voditi nogometni savez, kamoli državu! Nemaju identitet. Braća su vam turci,iranci,egipćani,palestinci. A vidi koji apsurd: Svi bježite na "ZLI" zapad a baš nitko od vas nije otišao kod "braće" zaradit koji novac!! Pljujete po zapadu a zapad vas HRANI!!!
Velika je ralnost da necete imati ni Kantone, nego cete po CIPS u Sarajevo.
Imaš li ti ustaški generale porodicu i prijatelje? Mi to znamo!
Klub pripada onima sto za njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. Mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama što bježe sa postolja u Atini - navijači partizana poručili hrvatima Kukoču i Radi.
Koordinirano je to sa Beogradom, tajming ovakvih izjava nije slucajan, a nas se vanjski ministar slika sa turistima na baščaršiji
Washingtonskim mirovnim sporazumom o uspostavi Federacije BiH iz marta 1994., Herceg-Bosna je postala sastavni dio Federacije BiH.
Ko je dopustio ovim metuzalemima da zive a kamoli rijec? Da smo ko jugoslavija poslije onog rata rjesavali ko sto smo trebali ovih nigdje ne bi bilo. Al se i dan danas insistira na izjednacavanju krivice
Putujući DRAKULA !!! Već treba da je u grobu !!! Dobiti ćeš penos umjesto Herceg-Bosne !!!
Čitam šta ovaj kreten misli i ne mogu se načuditi kako ljudi brzo zaboravljaju da su ih Ameri spasili da ih ne nestane zauvijek i prisili Armiju BiH , da potpišu Washingtonski sporazum i tako zaustave našu ofanzivu i bježaniju HVO . Danas bi svi ti iz Herceg Bosne živjeli u Splitu Kninuni Zagrebu . Budite zahvalni gospodo što smo vam izšli u susret. I živite mirno i sretno u svojoj domovini Bosni i Hercegovini .
Kakva zasljepljenost i zapjenusanost nevidjeno.
ove fosile treba odjebati na svim stranama oni su budale zatucane kojekakvim necovjecnim projektima
Hoces ti opet u rat, mozda budes u pelenama slao naredbe.
Prije će Kurvatska pod Kraljevinu Bosnu kao nekada.
kao kada,,?
Pitaj mamu, Smrdoslave izmišljeni.