Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne ko Bosnjo, dok pastete ima i hljeba od pola marke - sve je u najboljem redu
@farisovski Zato sto se mi vodimo ono mentalno zaostalom politikom ne talasaj previse. Mosnjaci na vlasti se nakrase para. A RS pravi teritorijalnu odbranu. Sami cemo mi sebe otjerati u grob. Ne trebaju nama ni Srbi ni Hrvati za tako nesto.
Kad se pogleda u globalu ni jedna republika bivse nam drzave Jugoslavije nema mira niti prospariteta sem ruku na srce Slovenije. Otupili smo,a iz mracnog vrtloga nacionalizma se ne mozemo izvuci sem ako nedodjemo pameti.
Vise je bilo na Koncertu Jale i Bubare hihi
puno vise nego na dininom koncertu a klix je pisao da ima sto hiljada ovdje ste trebali napisat bar duplo
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Opet Vucko odrzava koncerte. "Niko ne sme da vas be. Niko. Niko ne sme da vas be."Ma neka ih neka smrde Smrdi u svome smradu.
procjena zlocinca vucica je da je ovdje otprilike izmedju 1500 do 2000 ljudi
Ne znam. Meni Vučić isti kao i Bakir i Željko i Dragan i Mile. Svima zajedničko da iziđe i 5 milijuna odjednom takvi vlast ne puštaju iz ruku. I to je otprilike to. ...
Ovako mi trebamo da se rjesimo Dodika
Žele promjene,super!Nek se uhvate je*ene olovke i na izbore a ne na ulicu!!!
1 covjek zauzme 7m2, rece Vucic
Jebali smo mi ježa u leđa, ako dođu ovi što žele Vučića da smijene!!!
Samo nema nesto veceras na Hrvatsko Bosnjkackim portalima bombasticnih naslova o protestu, sjebali se ocekivali desetke hiljada a dobili jedva 7000 ,, nemoj da brinete imacete 19.apr stotine hiljada podrske ali za VUČIĆA, pa nisu ljudi u srb glupi da ne vide ko radi i gradi drzavu i obilazi svaki cosak zemlje dovodi investitore, gradi puteve, klinicke centre, bolnice i ostalo
Max 10 milja.
Zato su u najzaostalijoj i najsiromašnijoj selendri Evrope - BiH, ovce prezadovoljne svojim statusom i stanjem!
Promjene koje žele pod vođstvom gospodina Obradovića su pripajanje RS-a Srbiji, ponovo svi Srbi u jednoj zemlji... Srbe vodi novi bolesnik koji ima ogroman broj pristalica u Srbiji... Na istoku ništa nova!