Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, konacno je neko prepoznao kvalitet !!
svaka cast, konacno je neko prepoznao kvalitet !!
Mislim da se neradi o kvalitetu nego o zakonu i sprovodjenju istog...hajde nek Slovencima probaju staviti manji sloj asfalta nego sto je projektom predvidjeno!!! Kao sto su uradili dionicu Ilidza-Blazuj, radjena ko zna koliko puta, i dan danas kao makadamski put, a krive i pretovarene kamione...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
13,3 km... Znači s kraja na kraj Slovenije.
Nekad bih se nasmijao na ovo, ali kada sam par puta posjetio Sloveniju i vidio standard koji su postigli, više mi i nije tako smiješno, nego se divim kako su mala, lijepa i uređena zemlja.
Bolje je biti mala zemlja, samo ako imaš složnost. Mi to nemamo jer imamo Srbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niste napisali da npvac za gradnju nije od kredita , kao kod nas
Zanimljivo, naši otišli gdje se ne može ukrast/ oprat para ?! Aferim ljudine, bit' će Bosne za 200 godina, ja vam kažem -.-'
Test vozač: Emir Hadihafizbegović UBICA sa auto-puta
EA games - challenge everything
Vidiš ti to, umjesto da ovdje uzimaju po 10-12 milijuna za 1km autoceste oni idu u Sloveniju kroz koju prolazi 20km autoceste (haha?) i opet neće zaraditi koliko bi u RS-u za jedan kilometar.
Bravo i sretno.
Iskrene čestitke. Neka vam uzor bude SCT,Primorje i druga slovenska bagra što nas godinama vara potpomognuta našom domaćom bagrom.Bar im malo sfušerite,bolje ne zaslužuju smetljari.
SCT je krala u saradnji sa sda, poslije ih je SDP otkačio i zaposlio domaće firme.
Sarajevsku obilaznicu su radile Ceste Federacije a to preduzeće je vodio kadar Stranke za boljitak.
EA gradi autopute u Evropi, a ne može graditi zaobilaznicu u Brčko Distriktu. Dolaze nam naki Španjolci, navodno su jeftiniji od EA. E moj Distriktu, propali projektu, jaše te ko stigne.
Prvo su nas slovenci za*** u gostima na ovom trzistu, a sad ce i na domacem terenu. I sve nesto kontam, nije to zato sto su slovenci hinje, nego zato sto smo mi budale.
konacno nesto dobro, pravo EA
*bravo
Ništa milo za drago, malo uraditi za jedno godinu i pol, pa ostaviti govnima neka sami završe...
hahahaha i slovenci odlucili razvuć (isprekidanu)
Za 3 dana sve završiti :))
Hvala ti Bakire. Sile dobra konačno uzvraćaju udarac.