Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma naravno,..Dodik i RS je krivac,..Srbija takodje Od 1996 do 2011-te u BiH je slovom i brojem iz inostranstva donacijama i pomoci uslo 47 hiljada miliona dolara (47 milijardi dolara),..od tih para u Republiku Srpsku je uslo 317 miliona dolara, DAKLE MANJE OD 1% Pored donatorstva regularnog i pomoci koje prima Srebrenica SVAKE GODINE,..posebno je samo Holandija zadnjih 14 godina slala po 15 miliona evra za samu Srebrenicu, sto je za 14 godina vise od 200 miliona evra. Mislim da u Srebrenici nema vise od 200 zgrada, pa bi samo od donatorstva Holandije ne racunajuci ostale zemlje Srebrenica da se ulozio milion u svaku zgradu danas izgledala ko Beverli Hils. Odluku Sejdic Finci ne koci ni Dodik ni RS,..koce je vase strukture u Sarajevu. Jel vam Dodik kriv sto jedan izgradjen i vec opremljen MUZEJ u Sarajevu niste u stanju ODRZATI,a htjeli bi drzavu da odrzite hamelji jedni?! Koliko puta vam se ovo mora ponoviti??
nemoj da stajes ljudima na muku :)....a i te pare su nista prema cinjenici da su bosnjacki politicari jednostavno obezglavili svoj narod...i mesa selimovic da danas zivi cudom bi se cudio :))))
jebiga dobili ste malo al ko Vam je kriv sto niste muslimani hahahahhahah a i to sto smo mi ko fol dobili par porodica preuzelo i krja price mislite da je kod vas u rs-u bolje nije grdno se varas sve je to isto i tamo i vamo sirotinja puka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbija je odlaskom kosova riješila nacionalne probleme i može se okrenuti uređivanju države i ekonomiji, u bih nacionalni problemi njenih naroda nisu rješeni i dok ne budu, ta problematika će biti u meritumu svih događanja a to će kočiti i onemogućavati rješavanje ostalih problema.....
Taj novac će Srbija upotrebiti na pravi način.Upravo za ono za čega je i dodjeljen.
Dodeljena sredstva iz prepristupnih fondova će izuzetno značiti, kao dobra finansijska podrška brzom sprovođenju reformi koje predstoje Srbiji!
Pa i mi dobijemo pare samo se o tome ne pise . Izgubi se cifra u putu :)
Sasapuškinu Srbiju su ojadili kvazidemokratate mnogo više od bjelosvjeskih moćnika,davali su fabrike za bagatelu uzimajući debelu proviziju,i zato su građani Srbije postali savremeni robovi,a Merkelova i bratija sada upravljaju osiromašom Srbijom,i postavlja ultimatume za sjever Kosova,kazala je uzeće milom ili silom,pa kaže biraj koje je zlo manje,Srbija je izabrala manje zlo,pa nadamo se da će u ovoj opciji narod na svjeveru Kosova bolje proći!
Šta predlažeš sasapuškin da uđemo u izolaciju,dosta ovaj narod napaćen,uvjek su velike sile krojile kapu nama svima,"braska Rusija da je htjela pomoći pomogla bih 99-ete,nego su se povukli sa aerodroma u prištini osavili srbe na milost i nemilost Tačiju.sve ti upravu svi mi znamo šta je nam uradio NATO,ali Srbija nemože sama protiv te aždaje,jedina nam arternativa Za UE,je samouništenje prkoseći velikim silama!
Mozda smo i mi dobili, a vec u dzepovima politicara, al mozda su to cak preko zakona dobili...
I Srbi? Necete u EU? Hah kako jadno...
srbi nece nikad u eu...mozes se kladiti...bar ne u ovakvu uniju...
Nece po tvom misljenju, ali po misljenju trenutne vlade Srbije hoce i zele, i rade na tome da udju u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nagrada za izvreseni genocid i agresiju u RBiH,
Kraftwerk@ bitno je da ti zijevas iz Austrije :)
Kraftwerk idi ljubi Karadzicu dupe smradu genocidni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'ta ce levati njima EU modra davati lovu..mi uzmemo kredit kad god nam je "cieif"... 'ta ima Veze..haj bogati..vratice ga nasa djeca....
Ma i bolje sto bosne nema u tome, kako god pogledas pokrala bi ova nasa stoka to do zadnjeg feninga...
Lijepo bog mi: Bosno nasa - Znas ti nas, Hebo ti nas...
Srbija ce nastaviti da propada dok jednom zauvijek ne kaze EU jedno veliko "ne, hvala". Taj dan ce prije ili kasnije doci, pa je bolje da dodje prije. Sve te cifre su jedna velika sarena laza za naivne. Prvo su Srbiju drzali pod sankcijama, pa onda bombardovali, pa onda okupirali, pa onda ekonomski opustosili, osiromasili, pa ce nam sada odjednom da pomazu. Daju samo na kasikicu, koliko moraju da zamazu oci narodu i da zgrabe Kosovo. Nikad Srbija nece uci u EU.
Iskreno se nadam da si u pravu i da neće ući u EU.
Naravno da nece. Jednog lijepog dana uradice ono sto je uradila Ukrajina. Prekines evropsku agoniju, okrenes se Rusiji, bratu i zastitniku. Kinezima koji su uvijek korektni. Ne samo da je to logicno, ispravno i moralno, nego je i ekonomski isplativo. Onda kao Putin istjeras strane spijuncine, i u se i u svoje kljuse, pa sta ti dragi bog da. I dalje ce Srbija biti u Evropi, gdje je u uvijek i bila, ali bez ucjenjivanja, prijetnji i raznih evropskih anonomusa, sitnih cinovnika, koji svaki cas dolaze u inspekciju i umisljaju da su veliki drzavnici. Rusima dati sta pozele, a najvise vojne baze. Jednog dana cemo opet na Kosovo, pa da vidimo te hrabre Amerikance i jos hrabrije Siptare.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
kad nasi konji neznaju ima ko zna uzet kesh al i njima i nama ce to sve izac na nos nije EU budala ;) naplatice to sve sa debelom kamatom svima
Moj sinko svi oni uzimaju koliko god im se da ali jednog dana nestace i u selu i kod kuce pace biti placaj koko stosi pozobala.