ma naravno,..Dodik i RS je krivac,..Srbija takodje Od 1996 do 2011-te u BiH je slovom i brojem iz inostranstva donacijama i pomoci uslo 47 hiljada miliona dolara (47 milijardi dolara),..od tih para u Republiku Srpsku je uslo 317 miliona dolara, DAKLE MANJE OD 1% Pored donatorstva regularnog i pomoci koje prima Srebrenica SVAKE GODINE,..posebno je samo Holandija zadnjih 14 godina slala po 15 miliona evra za samu Srebrenicu, sto je za 14 godina vise od 200 miliona evra. Mislim da u Srebrenici nema vise od 200 zgrada, pa bi samo od donatorstva Holandije ne racunajuci ostale zemlje Srebrenica da se ulozio milion u svaku zgradu danas izgledala ko Beverli Hils. Odluku Sejdic Finci ne koci ni Dodik ni RS,..koce je vase strukture u Sarajevu. Jel vam Dodik kriv sto jedan izgradjen i vec opremljen MUZEJ u Sarajevu niste u stanju ODRZATI,a htjeli bi drzavu da odrzite hamelji jedni?! Koliko puta vam se ovo mora ponoviti??
nemoj da stajes ljudima na muku :)....a i te pare su nista prema cinjenici da su bosnjacki politicari jednostavno obezglavili svoj narod...i mesa selimovic da danas zivi cudom bi se cudio :))))
jebiga dobili ste malo al ko Vam je kriv sto niste muslimani hahahahhahah a i to sto smo mi ko fol dobili par porodica preuzelo i krja price mislite da je kod vas u rs-u bolje nije grdno se varas sve je to isto i tamo i vamo sirotinja puka
Prikaži sve komentare (74)