Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ovakvih u srbiji na hiljade, genocidna sorta!
@yolo a koje normalne nacije, 500 masovnih grobnica, logori, masovna silovanja, 95 % osuđenih u Hagu, srbi. GENOCID Mani tu istoriju "nebeskog" fašističkog tipa. U svijetu se svagdje po školama uči o tome. Samo u Srbiji imaju svoju teoriju, o zavjeri protiv nebeskog naroda, svi mrze srbe i tako to, a u suštini jad i bijeda, ko svi na balkanu. Istorijske i današnje ništice i beznačajni narodi.
@yolo , pa zar stvarno mislis da ratovi pocinju ubistvom svata i da ljudi sami sebe ubijaju ...? Treba imati malo svega osim bezobrazluka za takvu izjavu .
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ne kukajte, već platite za pravdu. Vjerujem da nije teško locirati navedenu osobu te poduzeti potrebne mjere.
Odrubljena na kolac nabijena glava na Kalamegdanu sa porukom "to be continued..." bi imala mnogo efikasniju poruku od kukanja i vikanja.
Bivsi policajac i ratni zlocinac kaze da gleda parove 24h ...ahahaha..
Brmm brmm :)
koliko ih je samo okrvavilo ruke u ovoj jadnoj bosni bog sami zna!!??? nikad nikog nisam kleo ali da bog da srbiju snaslo barem pola od onog sto su radili drugima da i oni osjete jad i ocaj
heroji jednih su zlocinci drugih i obratno
pogledajte na youtube goli život vojin vučković žućo,pa šta su radili po višegradu
zanas najveci zlocinci su njima heroji
Novi Sad i Beograd su se strahvito uvecali zbog izbeglica iz bosne i hravtske i opet imate obraza da kazete da ste nevini Srbi su za sve krivi. Popusite k u r a c Srbiji. Eto !!!
@rarara Ko je od vasih odgovaro za to ??? Ko ??? Srbiji vi netrebate, Srbija od vas nista ne ocekuje, Srbija od vas trazi samo jednu stvar. Skinite se sa k u r c a Srbiji !!! Sjasite bre vise !!! Eto !!!
A GDJE SU VAM NIJEMCI, 45 IH PROTJERALI, OTIŠLI, _EBIGA BILI NACISTI, Tako ste i vi bili 91 fašisti, okupirali, protjerali, pa kad su onda vas protjerali kukate
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sami srebreničani koji sada žive u srebrenici više vole koljače srbe od bošnjaka ja sam se to neki dan uvjerio,čovjek hvali srbe ne vadi ih iz usta i onda šta reći
jebiga, dobro plaćate, mi naše neplaćamo, mi ih poštujemo, npr. Jovana
al opet bošnjačka djeca hrle u beograd da se afirmišu slušaju i obožavaju cecu
Uđem na Blic i B92 da vidim šta se kuha u regionu, prvo što vidim u komentarima koji imaju bilo kakve veze sa BiH i njenim entitetima su huškačke i neprijateljske poruke, u formi "naši neprijatelji", "Turci", "balije", "podrđka Srpskoj", "mi (Srbi) imamo i Srbiju i Bosnu, a vi (tj. mi Bosanci) samo Federaciju" i bla, bla. D ne kažem koliko ima javim poruka građanima BiH nesrpske nacionalnosti da bi se Srbi iz Srbije priključili ratnim dejstvima u BiH. Ti mediji jasno govore šta nam žele komšije.
@luka.trifkovic.14 Prosjecnog "drzavljanina Federacije" ne zanima entitetsko drzavljanstvo, VEC DRZAVNO DRZAVLJANSTVO, kao sto je to slucaj svugdje u svijetu. U nasoj drzavi je RS, pa kako da prisvajamo nesto sto je vec nase, odnosno dio nase drzave? Ne prosipaj se!
@luka.trifkovic.14 Nema ja šta da prisvajam, to je BiH sve. Samo jedan manji entitet i ništa više.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hahahahah jada i drzave... mislim na vlast i stoku koja podrzava genocidase.... bakir se razleti hapsenjem orica i drugih heroja koji su se branili
ja samo znam da su ovaj put majke srebrenice u pravu.....dragan cavic...predsjednik republike srpske je potpisao spisak od 25 000 srba koji su pocinili genocid u srebrenici....dakle sud bih ima osnovane sumlje da privede 25 000 za genocid u srebrenici....mozda bi se trebali pozabaviti pricom kako je cavic dosao do tog spiska i ko mu ga je dao jer ne vjerujem da cavic zna 25 000 srba imenom i prezimenom
ko gleda takve smecarske emisije, ni ne treba da se nadje uvrijedjen i zali sto ga se tu tako predstavlja.
..."povjerljiva" faca. ko i naser.
Ko bi rekao da ugledni drustveni radnik i strucnjak za sve i svasta, sociolog i pravnik, Munira Subasic, gleda tako prizemne emisije kao sto su "Parovi". Mislio sam da ona zavrsava doktorsku disertaciju na temu "medjunarodno pravo i liberalni kapitalizam" i opsirnu sociolosku studiju "kako biti svakom loncu poklopac".
Ko bi znao sve provincijske policajce i razne "legende" :-) Mozda bi trebali da ukinemo i sudove i tuzilastva i sudije i pravne fakultete kad imamo Muniru koja ionako optuzuje i sudi bolje od svih koji su se za to skolovali i ciji je to posao.