Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SAMO PODRZAVAJTE, GLUPI NARODE, PRAVOSLAVCI UBIJAJU PRAVOSLAVCE??? SAMO NAPRIJED I DO SITREBLJENJA!!!!
Rusi kupili kompletnu CG prije 15 god. Ne znam sta je tu cudno. Takodje jedina drzava koja je slala svoje dobrovoljce da ratuju u BiH a da se izvukla. Nista novo.
Ostaci potonulog carstva, zadnji trzaji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
putin u ukrajini štiti pravoslavni narod od nestanka a ukrajinci uglavnom pravoslavci. koliko je taj srpski narod poremećen to je stvarno slučaj kojeg ni frojd ne bi dokučio.
Genocidaši vole one koji žele da počine genocid
Joj ljepih vremena kad se sjetim ono korona sve zatvorili, a ono na klixu jednom iskoči korona party pa one videje tražiš gledaš kako pjevaju haha e to su bila vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je prizivanje duhova....
Moze im se pokazat ova fotkica? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=298474402384558&set=a.263349009230431&type=3
Budite pošteni pišite o skupu podrške ukrajini u nikšiću i herceg novom
Hebo vas agresor i sotona Putin u te glupe i zaostale glave! Fashista Putin je poslao preko 11.000 ruskih vojnika da budu živi spaljeni a njihove porodice ostavio bez najvoljenijih. Uhapsio je preko 13.000 Rusa koji su protestovali protiv rata. Raselio je preko milion Ukrajinaca i porušio Ukrajinske gradove. Rusku ekonomiju je unazadio 100 godina! Izazvao je rast cijena svugdje u svijetu! Ghovno hitlerovsko treba odgovarati za sve i umrijeti u najvećim mukama!
Zamislite svijet i jedan Niksic gdje je najvaznije drmnuti vinjak u pet ujutro na autobuskoj
Koji glupi i isprani mozgovi! Agresorska Rusija ubija pravoslavce i pravoslavnu djecu u Ukrajini a ne štiti ih! Samo fashisti podržavaju fashiste, mhamicu vam agresorsku!
Gledaj majmuna terorističkih.
Vidji vraga … pa nijesmo takva cojstva da bratsku Rusiju izdamo dok Turcima boj vode… ukrajinci , ma no brate to vam je sve Turchin do Turchina, nako malo zamaskran ama goli Turchin kazem ti ja
Bio je danas u NK i skup podrške Ukrajini isto!
I paščad se čudi što ih 90% svjeta mrzi.
Joj ljudi u svijetu se bave nekretninama, berzama kripto valutama , vodaju modele voze mercedese amg , potpuno oslobodjeni od ideologija, rasizma nacisma, zive zivot punim plucima. A pogledaj sad balkana naseg jadnog, ono putinovu sliku okacilo nesta ono podrzava mrzne se vani nema pojma ni sta podrzava ni koga podrzava, duzan struje 2 mjeseca auto mu na rezervi. I mi bi sutra isto ovako erdoganovu sliku nosali po titovoj sa 20 km u djepu a erdogan u palaci ladi jaja
a šta će četo drugo, šta? Od toga se hrani od zla i svega lošeg, sad je njima gozba, nemojte se čuditi
Ima ovdje i ratnih zločinaca i sinova ratnih zlocinaca.
Sve ih treba u Rusiju poslati.
po knjigama postojil veci ljudski izord prev: [šljam] od ovih Srba