Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad neko napadne tudju teritoriju onaj sto je brani je napadac - logika Srbije
Pa jaro sta ste nego pasaluk? Izgubili sve sto ste htjeli uzeti, Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Kosovo, a sljedeci su Sandzak i Vojvodina. BiH barem ima medunarodno priznate granice, cime se Srbija bas i ne moze pohvaliti ;)
Nema onda razliga da “celi svet” ne prizna nezavosnost Kosova!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vodili 100 ratova a 200 izgubili, drevni šumski narod.
@Realnost Da brt Srbi sve izgubili a vama ceo 20.vek Beograd bio glavni grad...
Kad vode istu politiku, gdje ima srba to je Srbija, Proči će kao jna u Hrvatskoj nakon početnog šoka ukrainaca, sljedi organizacija i šok za Putina
I Hrvati bi da smo malo pametniji ali doce to na svoje Zoki je krenuo u pravom smjeru
Cuo sam da rusku nejac bacaju lavovima u kijevu
Izgleda da je Ukrajina krivac jer je valjda napala samu sebe. Zamjena teza kao i 90tih. Nikad niti jedna vojna cizma nije krocila iz BiH i drugih drzava u Srbiju, ali su po medijima stalno bili napadani. Patoloski lazovi.
Oni su ga pusili u svakom ratu do sada, Vucicu samo nabavi oruzja trebat ce ti
Nikad mi nece biti jasno zasto se glupi Balkanoidi bave geopolitickim stanjem drugih zemalja, dok ih fasisti poput Izetbegovića, Dodika, Čovića, Vučića, Milanovića legalno pljackaju? Da vise gledamo svoja posla mozda ne bismo ovoliko mladih svake godine ispracali u zemlje Zapada...
@gooUser1631360721 Zato sto smo generalno vrlo iskompleksiran narod, gledamo u druge, divimo im se i zelimo da budemo bitni i veliki... To gledam svakodnevno od prodavaca na ulici do direktora firmi.. A kako si i rekao/la nismo ni svjesni kako bi nam dobro bilo da se uhvatimo u kostac i rijesimo svoje probleme, da budemo mali ali sretni i mirni.
U isčekivanju smo da Vučić sada prizna ove dvije pokrajine. I naravno tu negdje i Srbija pada u bunar iz kojeg nema povratka. Čekamo, pošto Srbija ima jako dobre diplomatske veze u svetu, a i razume se u Medjunarodno pravo. Ajde bre Vučiću, kako ono ide: "Ko ubije jednog njihovog oni će koliko njihovih !!! "
Sam pogled na ovakve članke i naslovne strane propagandnih wc papira bi uzrokovao osjećaj stida i kod Jozefa Gebelsa.
Politika, Danas, Vreme, Pečat, Nedeljnik, NIN, RTS Oko, NSPM, Insajder nisu mediji u Srbiji? Ili su samo tabloidi mediji u Srbiji? Srbija ima raznovrsnu medijsku scenu a stvar je inteligencije i samopoštovanja šta ćete uzimati za ozbiljno. Ne znam zašto vršite hajku na medije u Srbiji i što vam to treba kad vi niste ni jedna trećina medijske scene u Srbiji.
Bivša Jugoslavija _srboslavija je imala 1991.god. 23,5 miliona stanovnika a današnja srbija koja se osamostalila ima de facto manje od 5 miliona stanovnika.Bivši ambasador Njemaćke COBEL koga je srbija bila proglasila PERSONA NON GRATA rekao je da srbiju moraju svesti na 4.5 miliona stanonika jer je srbija remetelaćki faktor na Balkanu i u Evropi.
Srpska logiga ‘ zapale ti kucu, ubiju porodicu’ a sve u cilju mira i suživota… i to sve samoodbrani u tudjoj drzavi?!?!… kreteni genetski poremeceni
Klasicni genetski poremecaj …
srba na Kosovu ima 1 posto,u Hrvatskoj 3 posto,u Makedoniji 1.7 posto a u BiH 20 posto(u Federaciji BiH 2 posto).
Ovo isto kao i korona svi znaju da nesto smrdi ali niko ne smije reći
A nepisu da je Putin jasno rekao jucer da su srbi pocinili genocid u BiH. Hahahahah