Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa seljačina ne zna drugacije sa ovcama
Mislim da raja zdravog mozga koja pogleda emisiju Zorana Kesića, plače i jednima i drugima. Ja kažem, hvala Bogu kod nas političari, kakvi su da su nešto kao i "rade" a kod njih, ono više nije ni smiješno, sve kao "veliki ponosni srbi" a frajer ih levati kako hoće i njegova Srpska Napredna Stranka :)
Zato za dvijengodine skinite Dodika i sa republičkog nivoa i nek se povuče u Laktaše i nek mu Draško (budući predsjednik RS-a) isključi grijanje.
Ovo štov pričate o opozicionim opštinama po Srbiji, nije istina, grešna vam duša! Upoređujete babe i žabe!
Kad se oni ne mogu izmedju sebe. Onda mozes misliti kako nas bosnje vole. To sve treba jednom najuriti iz Bosne.
Aleksandar Vučić je od Srbije napravio državu za primer, iz bankrota u najviši privredni rast💪💪💪💪
Sto se tice Vucica, ja mogu da kazem da je situacija u nasoj zemlji mnogo bolja nego sto je pre bila. Posla sada ima, povecala se plata, brine se o penzionerima, renovirane su skole i domovi zdravlja...
Neka kaze ko sta hoce,ali vidi veliki napredak u republic Srbiji I to otkad je Vucic Aleksandar predsednik. Njegove ideje I postupci doveli su drzavu do boljitka. Setite se na pocetku njegovog mandata kolika je bila prosecna plata u Srbiji,a kolika je danas. Koliko je samo zdravstvenom sektoru podigao plate i to u ovom haosu. Srbija je imala manje plate od Bosne i Hercegovine,sto se promenilo do danas. Tako da se moze samo postovati i hvaliti za sve postupke.
Predsednik je do sada otvorio mnogo fabrika i proširio poslove mnogih firmi. Povećao je plate, penzije, socijalnu pomoć. Država ide napred ekonomija napreduje, država se razvija. Prethodne vlasti su samo uzimale novac za licni interes.
Ljudi, cemu ova mrznja medju nama? Zar nam je malo spoljnih neprijatelja? Sve i da su vam svi argumenti na mestu, pogledajte REZULTATE!
Taj Vučić koga stalno prozivate je od Srbije napravio državu! Jaku i ekonomski stabilnu! Da nam nije Vučića mnogi ne bi znali šta je "SRBIJA", a kamoli gde se nalazi na mapi.
Možete da pričate šta hoćete SRbija izgleda sve bolje i bolje i lepše i lepše, svaka čast VUčiću na urađenom
dragi MILORADE pusti ti ove hebivjetre i samo hrabro.dragi ALEKSANDRE imas moju podrsku
Boze koga vi citirate. Marko Bastac? Beogradjani su odahnuli kad im se skino sa grbace. Sitni nasmrkani krimos, obican razbojnik.
Ne bih rekla,cija kolika?Vucic je uradio za svoj narod,mnogo vise nego bilo koji drugi politicar.Plate,penzije sve je povecao.Ekonomski smo stabilni.
Pa dobro, oni sve rade jednako. Zanimljiv je njihov nacin usisavanja koalicionih partnera koje kroz nekoliko godina toliko marginaliziraju raznoraznim cjepanjima da im postanu samo privjesak.
ko ih ejbe.
Hteli ili ne hteli da priznamo, voleli ga ili ne, Vučić Srbiju vuče napred. Toliko investicija, pozitivni statistički pokazatelji razvoja, veće plate, smanjenje nezaposlenosti i povečanje zaposlenosti su dovoljni argumenti da ovom čoveku damo poverenje i priznanje vodećeg lidera na Balkanu, bez obzira na senzacionalističke medijske naslove.