Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj klix svasta objavljuje Koga to boli klinac
6. slika - Karta Srbije bez Kosova u pozadini. Dosli pameti.
@RepublikaSrpskaa Da, Kosovo u istoj boji kao i zemlje okruzenja, hahah :D
@MileBajaPredsednikRS Pozelenit ce i Srbija ako Bog da. Hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
[img]http://static.panoramio.com/photos/large/51244125.jpg[/img]
pogledajte kartu srbije na 6 slici 3:)))
jest mu drago sto je izgubio
ma i nisam na to mislio heheh a relaksirajte se malo @drinskysuperserb
Postovao sam Vucica, ali kad vidim da se stalno sastaje sa ovim izgubio sam postovanje za njega. Pih.
Zbg toga sto se sastaje sa Dodikom? Pa whey, tako politika funkcionise. Pogotovo Vuciceva politika. Vucic pokusava da bude diplomata, valjda to politicari rade. Ne da je meni vucic simpatican, niti ga volim, ali realno je tako. Kako se sastaje sa Dodikom, tako se sastaje i sa Bakirom. Ne vidim sto je to problem
@xxlenaxx Zato sto je Dodik ekstremni desnicarski nacionalista. Ako je tako sto onda nece da se sastaje sa Seseljem? Mislio sam da je Vucic promijenio svoja politicka uvjerenja. Kako moze biti dobar sa nekim ko podrzava osudjene ratne zlocince? Uredu, ako je takav, ali zasto onda tvrdi da se promijenio, a ovamo se sastaje sa nacionalistickim ekstremistom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svima ce vama EXYu supcima Srpska vojska kad tad razbit jaja.
........šta ti vrijedi tucanje bez kurza...........
Kog kurza? Ministra inostranih poslova Austrije, Kurza?
Barem su mogli poslati nekoga sposobnog da im napravi upotrebljive fotografije. Bolje bi ih pijana koza sa telefonom uslikala nego sto je ovaj "fotograf" iz Srne.
Sta ova dvojica bosnjana rade u tudjoj zemlji?
Sta ova dvojica bosnjana rade u tudjoj zemlji?
Dobro nam dosao predsednice i brate!Hristos vaskrse!Nadamo se da uzivate u poseti sa premijerom Vucicem
@Svaba vodi ga kuci slobodno neka ti staru blagoslovi!
@Bosanac83 Bosanceros gde ti je kultura govedo?Bila bi mi cast da ugostim naseg brata Dodika i svu bracu iz Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbij fol "miroljubiv narod" kao što je rekao neki njihov ministar prilikom presude Karadžiću, how yes no. Za Uskrs posjećuju ne crkvu, ne manastir, ne dom za nezbrinutu djecu ili, šta ja znam, bolnicu. Ne, posjećuju ništa manje od Operativnog centra ministarstva rata, eh pardon, "odbrane".
"Jednom davno Geda iš'o u bijoskop tužni ruski ratni film ga dirn'o svojski sav uplakan reče ženi e, to vidiš da je meni ratova i vojski!"
Dodo ima mehka jaja
Kad bi se potucali glavama, Vucko bi izgubio glavu. Ovaj bik bi ga tukn'o, Vucko ne bi ust'o tri hefte.
Okrutni Hamo , hahaha gdje ce Vucko protiv bosanske glave !
@MileBajaPredsednikRS , tacno tako , svojatanje ko vlasickog tornjaka, cuko sa Vlasica a kazu da nije bosanski hahahaha !
Kaže: "potom su se po tradiciji tucali jajima" bravo za autora!