Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast.. pa mi imamo puno bolje i kvalitetnije proizvode... nego ono smece sto se uvozi..to je odavno poznato.... dobar potez.. a sad kome ne odgovara taj ce se i bunit...
@srbine, jeste tesko napisati na forumu temu i ocrniti konkurenciju? ono forum je pravo mjerilo kvalitete, pogotovo ovaj forum?
@prekipilo Cujem da je MiIkos pravo dobar potrovase se ljudi ! :D Evo imas i na forumu ovde na sa-x comu o tome !!!!
Ako Hrvatska moze zastititi svoje trziste mlijeka i mlijecnih proizvoda od uvozenja ,lijeka iz okruzenja onda i Bosna ima pravo da zastiti svoje hebo ti i ceftu i sve! nisu sva pravila za sve clanove ista!
Pusite ga. Slavina uvoza je zatvorena. Dosta je bilo finansiranja raznih mafijaskih kompanija iz Srbije. Odlican potez Parlamentaraca. Tako se stiti domaci proizvod - domaca proizvodnja - domaca radna mjesta - domaci gradjanin.
jer \"samo on donosi svima nama koristi\". citaj srbiji i hrvatskoj a nama zatvaranje nasih firmi i radnih mjesta, domace samo domace po svaku cijenu pa makar i losije kvalitete¨!
@IIoyd Jel upeklo to i u Sarajevu danas ? :D Probaj sa tusiranjem kazu da pomaze :)
sve u svemu, uvesti vize srbima i za bosanski internet, jer su turska kopiladi vise na bosanskim i hrvatskim internet prostorima, nego na sopstvenim.
ja sam glasao za hareta na izborima za predsjednistvo, kao njegov glasac, ne zelim da on ima bilo kakve odnose sa ciganima iz beograda. nista, ama bas nista, sve sto posjeca na srbiju, srbina iz srbije iz bosne protjerati za sva vremena.
ja ne znam sta su ova srpska kopilad pobijesnila? hoce jos bombanja? za obrijanog chhhetnika, ma jebbbi si kevu. napraviti kineski zid i uvesti vize i tadicu za ulazak u bosnu. nakon toga kriminal u bosni bi spao na 1% danasnjeg. kad god cuijete za pljacku banke u bih, znajte iza toga je srbin, ako vam ukradu auto u pola Bascarsije, trazite ga u Beogradu jer iza toga stoje Srbi, ako vam komsija smrca kokain, znajte on je dosao iz srbije, sve u svemu uvesti vize i obrijanim i neobrijanim chhetttnicima
Pogledaj im Mlađo samo komentare na vest o ukidanju viza za Srbiju....Umrli od muke i zavisti......rupa su oni u Evropi,rupa......
Mlađane....oni žive i dalje u 93-ćoj godini......nemoj ništa da te čudi.....
a vi samo prodajte halal hranu arapskim zemljama! BOSNA4EVER!