Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete li uvećati sken "njegovog" pasoša ? http://mup.hr/225695/1.aspx Ili je to ipak quick photoshop job da se pokuša popraviti slika neorganiovanosti policije i granične kontrole Hr ?
Svaka vam cast komsije`````¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Mnoge zemlje ne bi se ni osvrnule na tu vijest
ma englesko žutilo od stampe , može pod ruku sa srpskim. sto se te kategorije tiče dno dna Prosli vikend sam isao preko Gradiske i bas je bila temeljna kontrola . Vozač je predao broj putnika , onda je graničar usao u bus i pregledao da se nije ko sakrio , izašli smo svi iz busa i svi bili provjereni.... I onda pročitam ono neki dan ,baš sam se začudio ???
Kad se sjetim kako je samo klix sa apetitom objavio ovu vijest... ee moj klikše, u laži su kratke noge.
...the sun. respektabilan smetljiod.
Gdje ste sada, MISHEVI?