|

Demant hrvatske policije: Neistinite tvrdnje na portalu lista The Sun

Demant hrvatske policije: Neistinite tvrdnje na portalu lista The Sun
8
F
FENA
6.12.2015. u 13:31
26
komentara
8

dijeljenja
Demant hrvatske policije: Neistinite tvrdnje na portalu lista The Sun Foto: The Sun
Policija Republike Hrvatske sinoć je oštro demantirala dio teksta objavljenog na web portalu britanskog lista The Sun u kojem se navodi kako je novinar toga lista prošao kroz Hrvatsku, a da nad njim ni u jednom trenutku hrvatska policija nije obavila graničnu kontrolu ističući da je riječ o neistinitim i zlonamjernim tvrdnjama.
Riječ je o neistinitim i netačnim tvrdnjama, jer je hrvatska granična policija evidentirala Emilea Pierrea Ghessena 23. novembra 2015. u 14,10 sati na željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik pri ulasku u Republiku Hrvatsku, dok ga je dan kasnije, 24. novembra u 17,20 sati evidentirala na aerodromskom graničnom prijelazu Zagreb (ZL Pleso) na izlazu iz Hrvatske, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova RH.

"Kao dokaz tome objavljujemo i sken putovnice napravljen prilikom granične kontrole. Za svaku je osudu iznošenje ovakvih neistinitih i zlonamjernih tvrdnji, kojima se nanosi šteta ne samo ugledu hrvatske policije, nego i Republici Hrvatskoj prikazujući ju nesigurnom zemljom", naveo je MUP RH u demantu, objavljenom na svojim internetskim stranicama.
Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...