Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastale se delije( znacenje: turska laka konjica) na sred zemlje Srbije. Srbija i Turska dvije zemlje jako vezane, povijesno, kulturno i genetski. Srbiji stigla njihova braca u posjetu.
@sr_chavez Antropoloskom genetikom je dokazano da su Srbi najsrodniji narod Turcima od svih balkanskih naroda. Nakon srpskog poraza na Kosovu polju Milica, zena kneza Lazara (srpskog cara) je dala svoju najstariju kcer Oliveru turskom sultanu Bajazitu. Istom onom sultanu Bajazitu koji je "caru" Lazaru odrubio glavu ali kako to vec biva izmedu srpkinje i turcina rodilase velika ljubav i kad ih jednom prilikom zarobise Mongoli oni su stavili sultana Bajazita u kavez a ispred kaveza su orgijali sa
@andrijajarak nastavak: Oliverom sultan Bajazit je sebi razbio glavu o kavez. Vi Srbi ne spominjete bitku kod Nikopolja koja je po razmjerima bila veca bitka od kosovske i do 4 puta. Tu su Srbi na celu sa Stefanom Lazarevicem odigrali najbitniju ulogu jer su upravooni doprinijeli sirenju Turaka ka Europi. Zna se i za Maru Brankovic da je bila zena sultana Murata drugog. Zna se za zakon prve bracne noci gdje su mlade sprkinje morale biti sa turcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cu li ovoga aj ti polako azijate pali u antaliju i istanbul
Adzo....Dautoglu......,jesi li gubavcu lapaski Vucicu zaprijetio, da se ne zajebava s'dodikom i 9 Januarom,znacemo ako ne budes.!
Adzo....Dautoglu......,jesi li gubavcu lapaski Vucicu zaprijetio, da se ne zajebava s'dodikom i 9 Januarom,znacemo ako ne budes.!
TATA SA BRKOVIMA ! Kod nas samo Srbi nose brkove. AKo im Turci nisu Tata onda im je STALJIN !
Turska je Mars za banana državice Balkana. Ima jednu poitiku, bila ona nekima omiljena ili ne . Istorijski gledano, danas je Turska možda i najsnašnija u toku svog postojanja. Danas sa novcem i mekom silom stvarate uticaj u drgim državama. U svakom slučaju, narodi Balkana se više ništa neće pitati. Što možda i nije tako loše, jer narodi gledaju samo svoj tor. Interesnih sukoba će biti, ali ne na primitvnoj bazi kako to balkanci i arapi vjekovima rade.
Federacija BiH je danas nešto naprednija ali kada se gledaju sljedeći parametri; - nasljijeđena infrastruktura, - neprincipjelan penzioni fond, - količina donacija, - zaduženje kod međunarodnih povjerilaca, rezulatat bi trbao biti taj da bi danas RS bila u kamenom dobu u odnosu na FBiH. Puno se pokralo bez ikakvih posljedica. Par porodica je prigrabilo i otelo budućnost jedne cijele generacije. BiH je sramota na međunarodnoj sceni, a mogli smo iskoristiti svi pojedine države da budemo faktor.
Međutim, i danas narodi uopšte ne gledaju u ovom pravcu, nego sitni podli šićar, pakostiti jedni drugima i tako postaju lakoupravljiva masa za trećerazredne političare. Kadar koji nama vlada, na berzi rada bi dugo čekao radno mjesto. Da bi smo progledali, moramo da učimo. Umjesto toga uzgajamo nove generacije sa iskrivljenim razmišljanjem i sa solidnim znanjem. Obijeđen sam da to što sada rade će se u budućnosti pokazati kao najveći zločin protiv naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bogami BAkire popiša te Turčin sa visine :)))) U PRAVOM MOMENTU !
CITAT: Vučić je, kako je kazao Davutoglu, nakon događaja u Srebrenici 11. jula ove godine, pokazao političku zrelost i ukazao na važnost što skorijeg prevazilaženja problema iz prošlosti. Davutoglu je podsjetio da će na Srpsko-turskom poslovnom forumu večeras prisustvovati 137 privrednika iz Turske, odnosno ukupno 500 učesnika.
Pa Turska podrzava SDA samo iz jednog jedinog razloga a to je sto ovdje SDA (nadam se ne jos dugo) nema alternative. Cim se pojavi ozbiljna i prava probosnjacka, proislamska stranka u BIH Turska i AKP ce pustiti SDA niz vodu u rekordnom roku. Ja to garantujem svakome ko misli da na relaciji SDA-AKP vlada ljubav (vlada samo u jednom pravcu i to SDA -> AKP).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OK, pohvalit cete Vucko kod Putka.