Sastale se delije( znacenje: turska laka konjica) na sred zemlje Srbije. Srbija i Turska dvije zemlje jako vezane, povijesno, kulturno i genetski. Srbiji stigla njihova braca u posjetu.
@sr_chavez Antropoloskom genetikom je dokazano da su Srbi najsrodniji narod Turcima od svih balkanskih naroda. Nakon srpskog poraza na Kosovu polju Milica, zena kneza Lazara (srpskog cara) je dala svoju najstariju kcer Oliveru turskom sultanu Bajazitu. Istom onom sultanu Bajazitu koji je "caru" Lazaru odrubio glavu ali kako to vec biva izmedu srpkinje i turcina rodilase velika ljubav i kad ih jednom prilikom zarobise Mongoli oni su stavili sultana Bajazita u kavez a ispred kaveza su orgijali sa
@andrijajarak nastavak: Oliverom sultan Bajazit je sebi razbio glavu o kavez. Vi Srbi ne spominjete bitku kod Nikopolja koja je po razmjerima bila veca bitka od kosovske i do 4 puta. Tu su Srbi na celu sa Stefanom Lazarevicem odigrali najbitniju ulogu jer su upravooni doprinijeli sirenju Turaka ka Europi. Zna se i za Maru Brankovic da je bila zena sultana Murata drugog. Zna se za zakon prve bracne noci gdje su mlade sprkinje morale biti sa turcima.
Prikaži sve komentare (47)