Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto ste se obavezali deytonskim sporazumum bilmezu
spo razum i razum su dvije razlicite stvari u Srbiji?
ti imas ogromnih problema u glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbiju treba hitno razmontirati radi sigurnosti Balkana mira i ljubavi na Balkanu. Samo kad se to zlo uništi nestaće prijetnje ratovima i genocidima.
Morate poštovati teritorijalni integritet BiH zato što smo vas vojno prisilili da potpišete Dejtonski sporazum i tako odustanete od pretenzija prema teritoriji Bosne i Hercegovine.
meni nije jasno kako se ovi mogu pogledati u ogledalo. Takodje kad njihova djeca naprave po ko zna koji put pizdariju svi se po hiljaditi put cude i ibrete kao kako je to moguce. Kako djeca mogu biti normalna ako ih od malena uce da mrze sve sto je drugacije i da su laganje i licemjerstvo vrline. Nema normalnog ni zivota ni suzivota sa ovakvima.
Ja se bojim šta će biti kad ovaj mali zločo poraste.
Zato što je patriajrh Pavle rekao "Budimo ljudi" i onda kad nas ponižavaju i gaze.
Ovo se srbadija dogovorila da se bude uzdržan, da udare po Bosni
To je u redu sad imas zeleno svjetlo za rs da pripojis
isto vi mislite svih ovih godina, samo ste do sada sutili, a sada javno iznosite stavove. Samo ste se malo prearacunali, BiH je priznata medjunarodno i ima mnogo bolju poziciju nego 1992. Mi u medjunarodnim okvirima imamo integritet za koji se vi borite i zelite da nas izjednacite, sto nije moguce
Da ima taster da se pritisne da plane citava Srbija i vatrom izgori, a znajuci ulogu Srbije u patnjama BiH, ne samo sada, nego vijekovima, a nakon ovakvih govora, 60% Bosne bi ga pritisnulo bez oklijevanja. Pa popustite vise...
Koji cete nam i ti i vucic i dodi,nego krenite da vas vidimo koliko ste jaki hajde izazovite NATO ionako vas cekaju ko zapete puske.
Kad bi Srbija bila uzdržana po pitanju teritorijalnog integriteta, bilo bi to super. Ali Srbija (kao i Hrvatska) kontinuirano radi na razbijanju integriteta BiH. Daj bože da budu suzrdžani u budućnosti. Najbolje je kad nas nikako ne spominju.
Bujrum mali Slobo? Gledaj sta ce se desiti ako Jo's samo malo pocnu kakati tvoji havercici. Ima da vas u Beogradu bude 2 miliona
Molim vas procitajte pazljivo Dacicevu izjavu-Kljiks i njegov novinar koji se potpisuje sa S. S'. izvukao naslov iz konteksta Dacicevog govora i prema tome naslov ne samo da je bombastican nego je rartnohuskacki i cisti govor mrznje. U EU ili USA Kljiks bi dobio za ovo drasticnu kaznu ali u BIH novinar ce dobiti nagradu za novinara mjeseca
Baš ste kad poštovali, stvarno smo iznenađeni.
Zato sto ste slabi i nemocni.Vrlo jednostavno i sto znate da nikada vise ne smijete raditi ono sto ti je ucitelj pokusavao.
Dačić govori na engleskom, ukucati na Googlu, prava smijurija....ha, ha, ha
Čuj ovog šupka...
hajd ti sa svojim pajdasom Miletom u sator pa jednu zapjevajte jedite g.....