Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji bosnjacki um 100 godina unazad, nema vise takvog lava medju nama.. Allah mu se smilovao
ubise ga pascad iz bia ...
Covjek kojeg su Vucic, pa cak i Seselj jako postovali, a i generalno svi Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
po ruskom metodu, otruj sve koji nešto kažu protiv sistema.
bia
Hajde malo pogledaj šta je Zukorlić pričo o tom 'sistemu'. Čovjek je više neprijatelja imo među Bošnjacima u Sandžaku i BiH, nego među Srbima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
MUFTI TABLICE. OHOLI COVJEK
Ovo je meni sve nesto suhveli, zao mi covjeka institucije, al ovaj mali je u pocetku demantovao seselja kad je lik govorii da je ubijen, a mali pricao da mu je babo imao zdrvstvenih problema al nisu to iznosili u javost, nije radjena obdukcija odmah nakon smrti i sad odjednom kao sumnje na ubistvo
Vučićev igrač, ako ga je neko otrovao to su uradile časne i poštene Sandžaklije koje ne žele sudjelovati u rušenju BIH i predavanju u ruke putinu..
Zašto niste odmah tražili obdukciju? Ko može uzeti krv bez sudskog naloga i slati po nekim laboratorijama. Kakve su to indijasnke bolnice da se to može ilegalno uraditi? Sve tu smrdi!!!
Pretpostavljam da je, ako je, trovan duži period. Sumnjam da može iznenada da umre ako je teškim metalima, nego bi slabio postepeno, čudno malo.
Ako je otrovan živom ona odmah ide u srce i nastaje srcani udar
Pa slabio je. On se žalio da nije više onaj čovjek od prije, da "ne može meda"... ali je povezivao to sa posljedicama kovida.
Ali mister usame bin zukorlic fora je da se zrtva tj vi pokusavate preuzet google trending sa mocnim imenom
NEMA OD OVOG NIŠTA OVO JE NEČIJI POKUŠAJ DA ZAVADI SRBE I MUSLIMANE THAT'S.
Gdje je njega zadesila smrt?
U NP, u kabinetu
Ubijali su i veće. Tajnoj ruci nad Balkanom smeta svaka organizirana istina. No dobro sad, šta ćemo sad, šta ovaj sin mu planira, da unese nemir među Bošnjake da jača svoju poziciju, ili stvarno sada pronaći ubice?
Naravno da je Muamer Zukorlić otrovan sa vakcinom, to što je primio vakcinu mu je najveća greška. Odgovorno tvrdim da Vučić stoji iza njegovog ubistva, ni prvi ni zadnji put da ubije nekog ko mu smeta u ostvarenju njegovih ciljeva. Na isti je način ubio neke patrijarhe u Srbiji. Ima svoje ljude po bolnicama koji to urade za njega, svašta se može staviti u vakcinu koja je naravno puna teških metala a doktori znaju koje jesu otrovne a koje su placebo, znači vrlo jednostavno ubistvo!
"odgovorno tvrdim" - na osnovu cega? slusao si od vucica koji naredjuje? ljudi iz bolnica ti rekli dok ste cugali ispred prodavnice? javilo ti se u viziji nakon sto si duvao ljepak?
Ako je istina ovo, a sumnajlo se na ovo od samog pocetka, ja Allaha Svevisnjeg molim u ramazanu da sve koji su ucestvovali u ovome da spali i na dunjaluku i na Ahiretu! A muftiji da da najvise stepene dzenneta! Amin
Nema potrebe da bilo koja zemlja rasipa novac finansirajući patologe, istražitelje, bilo kakve službe tog tipa. To je obično rasipanje novca. Dovoljno je izložiti problem na Klixu i nekoliko sekundi sačekati na komentare. Samo se nadam da nam ih Amerika neće pokupovati.
@focus 👏🏻👏🏻👏🏻
Branio je Vucica znaci Vucic ga nije sigurno
Sam se otrovao vakcinom. Na žalost
Treba sve danasnje Bosnjake koji su bili vezani za vlast u periodu SFRJ i jos nazad staviti na spisak i vidjeti koliko je njih umrlo od starosti. Kako je rhm Zukorlic skoncao slicno su mnogi zavrsili a onda su ih lazno oplakivali iz vlasti. Uvijek je SRB vodila politiku dominacije. Narod u Sandzaku mora iz ovoga nauciti lekciju i imati adekvatan odgovor