Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno kako mnogi docekaju s veseljem tragediju svojih susjeda/komsija. Mozda bolje reci svaka cast na zabrani kupanja i jednom iskoraku naprijed jer ipak ima ljudi (mouda i zakona) koji stavljaju zdravlje i sigurnost ispred materijalnog! Ima li nade da nasa domovina ikad postane zemlja zakona,cistoce,postenja i ostalog normalnog ili su to samo nasi pusti snovi!?...
dobra reklama za turizam....susjedi i vas izgleda sjebo HDZ kao i ove u BiH sto se pokusavaju prodati za hrvate
Ako zelim da se kupam u fekalijama ne trebam otisi u Hrvatsku, eto mi miljacka.
Ode i ovaj jadran u pm ko i sve ostalo
Dođu BiH muslimani i eto belaja
ma nije mi drago ali ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
A sta bi kazali za kvalitet mora u Neumu :)
Nedavno sam sa jednim starim Grkom pričao na ovu temuU Grčkoj zakon nalaže da kanlizacioni kolektori moraju biti položeni najmanje 2 km od obale.Inače kazne sa samostalne kolektore , cijevi su takve da se ne isplati ni pomišljati na tu varijantuVeče su neg cijena Hotela.
Sad svi gosti koji su došli preko turističkih agencija rezervisali .platili ljetovanje imaju pravo tražiti povrat para jer su prevareniNema kupanja.To da se desi na Floridi Kanarskoim otocima........bankrot hotelaNekad u Jugi je bila ponuda Hotela na Hvaru da svaki kišni dan u 7i 8 mjesecu besplatan.
Samo neka komsiji crkne krava, bit ce super ljeto. Kakvi debilni komentari. Ali hajde...ni HDZ ovce nisu nista bolje
Ma hajde sta fali, nije skupo nocenje pa da se moze smatrati da su bacene pare...
Zar nije, zagađenje.
Hrvatsko more je zasigurno jedno od najgorih na svijetu. Sav evropski šljam i naša bagra se skuplja na hrvatskom primorju.
Hajmo svi na šišu kod dijamanta,nema danas kupanja.
Vidim kako vam je drago Bosanci dabogda ....
Sta… dosli Srbi?