Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U Crnoj Gori će ove, kao i prethodnih godina, Crnogorska pravoslavna crkva (CPC) i Srpska pravoslavna crkva (SPC) zasebno nalagati badnjake" nego pusti suplju... sretan bozic i sve najbolje..
Dođite na božićnu liturgiju u crkvu u Konjević Polju i crkvu na Budaku iznad Potočara pa tamo čestitajte božić i popijte koju ljutu.
Pasa moji koji se predstavljas kao zlatni ljiljan a to naravno nisi, jesi li mozda upoznat koliko je tih poganih cafira Pravoslavaca dobilo taj zlatni ljiljan iz tvog nicka?? Jel mozda treba da ih pobijemo sada kad nam vise ne trebaju samo zato jer nisu Muslimani?
vama pravoslavcima koji niste uprljali ruke zločinima od srca sretan božić.
mogu se i poubijati medjusobno hebe mi se
sve vjerske zajednice se podijelile, nema ni jedne a da nisu iznjedrile bar još 10-tak nekakvih "svojih najboljih i najiskrenijih" vjernika.... srećan božić i pravoslavna nova godina svim pravoslavcima...
Sami sebi vatricu spremaju jer znaju da samo vatra i ceka,ma kakvi da bili...
Svima vama koji slavite, neka vam je sretan Bozic :)
smrdoslavci nemaju vjeru to su sekte pogan prljava genocidna :)
Sretan Badnji dan svima koji slave,da ga provedu u krugu porodice i prijatelja,da se raduju i vesele. A vi koji tako ruzno pisete stvarno treba da vas bude stid.
ja veceras idem u crkvu nane fate a vi kako ocete
u naninoj crkvi isus vam preso na islam
Dzafer @ pisam ti se na slavu i bozic genocidasu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slijepci pa ni selefije a ni iz. neslave isto a kad pocinje bajram to je sasvim drugo pitanje to odlucuju ceric i zukurlic
CPC ili SPC su po sistemu nije šija nego vrat.
Jucer nisam mogao cijeli dan pristupiti klixu.
muke mu ježeve, ovi se ne mogu sami sa sobom dogovorit šta će i kako će .............. ........kako će tek sa nekim drugim............................................. uzgred, sretan božić i jednima i drugima
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Svim pravoslavcima sretan Bozic, puno para, zdravlja njima i njihovim porodicama, :)
uvjek je bilo izuzetaka.
Lijepo je što ovako Bošnjaci u velikom broju čestitaju Srbima....vidjeli smo i vidjet ćemo kako oni nama fino čestitaju i vole nas....
Oni nama čestitaju tako što nam sve džamije miniraju, iz temelja počupaju i odvezu na otpad, a muslimane ušuškaju u masovne grobnice.
Ja nikad nisam ocekivao da mi neko cestita praznik, to je nesto sto poneses od kuce i nesto sto se zove kucni odgoj... Tko god hoce neka cestita, ko nece nemora to je njegov obraz i njegova stvar, ja nemogu proc mimo vrata svog komsije a da mu ne cestitam, kao ni on pored mojih, prema tome ne kaki!
Ova slika govori koliko su srbi puni praznovjerja...
Srpsko pravoslavlje tj. svetosavska vjera je čisti paganizam.
JA sam naveo primjer samo ovu sliku,a kad udjete u njihovu ucenje i vjerovanje,jasno se vidi da to nije vjera od Boga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako će ga proslaviti BPC (Bošnjačka pravoslavna crkva)? :)
A kod nas se takvi nazivaju Srbima :D Jadnici ne znaju ni šta su.