Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Bošnjak iz BiH vam kažem da je to preseravanje. Imate li bitnijih tema za Bošnjake u Srbiji?
Ljudi ne razumiju srpski i stvara im problem pri komunikaciji, zamisli da tebe bosanca sada posalju u NS ili BG kako bi se sporazumio?????
crkvenjak....Pa eto i mi bi da baš tako BiH bude građanska i demokratska država kao Srbija, ni manje ni više. U čemu je problem..
Veca prava imaju Bošnjaci u Srbiji nego u BiH
A razlike su ogromne. Cime li se ovaj bizgov bavi, Boze dragi.
Eto sad ce vam zivot biti mnogo laksi…
Koga zaboli k na kojem je jeziku. Pitas li da li ce bosanac u svabiji dobiti na bosanskom. Jeziku oce al u k. Tako da ajmo sda klosari glasajte ponovo. Lopovi
Pogledaj Milorade i uči od tate politike Vučića. Kako oni ako nista poštuju bosanski jezik . Zna Vucic dobro da kad je postojao bosanski jezik da se cukundeda Vuka Stefanovica Karadzica nije bio rodio.
ne lupaj
Kakve mi klaune pravimo od sebe s ovim tobožnjim jezicima.
Šta to u dokumentu na srpskom moze biti napisano drugacije na bosanskom jeziku? Stvarno veliki uspeh, tj. uspjeh.
Samo SDA mamlazi su bosnjaci....ostalo su gradjani BiH muslimanske vjeroispovjesti a i to je upitno.
Pa Karadžić kaže i mi smo Bošnjaci. https://youtu.be/US-KKDaXubI
U Srbiji moze, a u Republici S. ne moze bosanski jezik ni u skolu
Sad ce se Salko potuci
Bravo SDA! Idemo po ovu pobjedu u oktobru! Bakir Izetbegović 2022-2026! 💚💙❤️
Ne vidim da ima razlike izmedju srpskog, bosanskog i svih drugih jezika u regiji, minus slovenacki, makedonski i albanski. Niko na ovim prostorima nije bio mutav prije nego sto se neko sjetio da jezik nazove bosanski, srpski, ili kako god, nije bitno. Nacije su se ovdje formirale prije nekih 200 godina, znaci li to da je ovdje prije toga bila samo tisina :)
Srbija od Alije Živkovića pa nadalje kroz SDA u BiH ima svoje ljude.
Ove sto sebe zovu Srbi,ubit će kompleks niže vrijednosti,od Turaka,Bošnjaka,Mađara.....Dugogodišnje kmetstvo svakodnevno dolazi na naplatu.Stvarno vas žalim.
Opet će oni po svom, adano, bre, lepo, ko fol bosanci...