Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi podržavamo Ukrajinu,da vam jb majku okupatorsku
BiH nema nekakve šanse da napreduje u bilo kom pogledu, niti da stane na vlastite noge, sve dok joj sudbinu kroje ljedi (države) sa strane. Bilo lijeve ili desne. Jedino rješenje je dogovor naroda koji žive u BiH. Svi oni gledaju svoj interes, i tako je bilo kroz vijekove. Unutrašnji dogovor je moguć, samo da svaka od strana ne postavlja maksimalne zahtijeve.
Ako se ukinu entiteti onda više nemaju šta podržavati i nema problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj to.Ko bi rek'o?
Ovaj hoce u zatvor da ga tamo malo bocaju
Rusija, Turska i slicne drzave gledaju prije svega svoje interese na Balkanu, jer na nama jacaju svoje pozicije prema EU i SAD.
A Bosnjaci po tik toku podrzavaju Rusiju tj. Muslimani A ko bije Muslimane u Siriji na strani Asada
ISTU TU RS NISU RUSI STVORILI VEC AMERI,ISTI ONI KOJI NAS PRED BANJALUKOM ZASTAVISE
Haha neka neka bas mi je drago posra se lik kulturno na sve ove bosnje sto podrzavaju rusku agresiju
ko tebe sta pita kljusino jedna orndjala
Vracanje na Republiku Bosnu i Hercegovinu koja je demokratski i outem referenduma izglasala samostalnost i nezavisnost?
Naravno da hoće, zato i belajišemo.
E j.bga ja tamam bio počeo da razmišljam da bi Rusi možda mogli biti na strani BiH. Da su na strani države BiH onda bi imali i Bošnjaka koji bi bilo za Rusiju a pravoslavci se nebi ljutili na Ruse šta god da urade. Ovako imaju samo 800 000 pravoslavaca na svojoj strani.
Jedi g......
Hoçe ko i Turska BiH. Trguje te s nama ko sa lubenicama.
Usuti zlocinacka rusijo
I mi cemo uvijek podrzavati raspad Ruske Federacije 😬
Sad je bas bitno sta i koga vi podrzavaze...pitate se trenutno u svim organizacijama koBorac u Europskim takmicenjima,bas onako vazna uloga
Jel ovo mrtvac il živ čovjek ?