Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko će Džombić imati pregleda kad bude lišen slobode ? " MUP RS je 20.11. ove godine podnio krivilčnu prijavu Specijalnom Tužilaštvu RS za organizovani kriminal protiv 21 osobe zbog sumnje da su oštetili Balkan Investment Banku za više od 56 miliona KM.
Ovo je bilo baš AŠĆARE PRIKRIVANJE. ISta je oštećena za najmanje 190 MILIONA KM, a za 20 miliona KM su je oštetili samo MUSLIMANI. Cifra je znatno umanjena jer se nastoji po svaku cijenu od pljačke amnestirati i minsitra Tegeltija koji je ulazio u neke projekte sa VUČIĆEM !!!
Кладим се да су муслимани то били, штете нам државу хоће српство да униште. Не може !
Između ostalih je uhapšena bivša direktorica Agencije za borbu protiv (pazi sad) korupcije. Grohotom se smijem. Nama na ovim prostorima ex Yu odavno ne trebaju Nadrealisti, jer svi živimo nadrealizam od života u nadrealnim državama.
Logican slijed da poslije velikih akcija i hapsenja u hrvatskoj i srbiji konacno krene na snazi kod nas !!!
Prvo unajmiti tanker za ploveci zatvor. Zamoliti RH da ga usidrimo u ploce I onda hapsiti. Za jedno 30 godina bi mogli pohapsiti sve kriminalce, ratne profitere I ratne zlocinci. Buduci da se narod njima klanja I da oni vode ovu drzavu nista od toga. Lakse je ugasiti svjetlo I staviti kljuc u bravu.
UH KOLKO ĆE SAMO FAHRO IMAT pregleda na Youtube kad bude hapšen. A AVAZ ONLINE će doživjeti nezabilježen broj posjetilaca prema Google ANalytics. Inaće on line vriejdnost kompeltne kuće AVAZ je 600 000 dolara ZAJEDNO SA NEBODEROM ! A prije nebodera i kredita od 22 miliona GOTOVO NULA ! http://www.siteprice.org/website-worth/avaz.ba
@kuga koliko je ovaj jadni i bijedni narod u Federaciji nesretan, ubog, proklet, nema zla koje se na njega nije sručilo pa još da nam je u vlasti i ovaj lik, Fahro Radončić, samo nam je on još falio pa da se napravi ,,ansamblić,, Čović, Izetbegović, Radončić, uh moj Bože pa valjda nam je svima jasno da emamo čemu da se nadamo, ISPAŠTAMO ZA NEKOGA ILI NEŠTO, drugo opravdanje za ovaj usud nemam.
@Muni neko vam je da vas brani stavio bijedn u kukavicu koja je rat provela u trzoru ! Žena ga tuče po kući a on treba da vas brani od nekoga. PA FAHRO MU JE STARATELJ ! A RAZLOG zašto se Fahro angažovao je kaže BIJEDAN POLOŽAJ MUSLIMANA !! Pa još je bjednici u rodnom Gusinju ili Rožajama a za njima ga boli kurčić !!
Sto ih jos na slobodi nisu ostavili...
Hapsili bi i kod nas, ali ne mogu od magle, jbg.
Avaz javlja jučer čovjek radi magler parkiro auto na krovu kuće u padniskom dijelu grada gdje je smog najžešći !!!
DVA POMOĆNIKA MINISTRA ?? Dakle daleko je Srbija još od EU. KAd bude hapšenja ko u Hrvatskoj Premijera i Predsjednika e to je onda već blizu !! :)))
Sta su Hrvati dobili tim hapsenjima. Nista, obicna farsa. Kriminal u Hrvatskoj nikad veci zadnjih godina. Zaduzenost zemlje preko 70 milijardi dolara, a nigde ne ne vidi napredak, ni u jednoj sferi zivota. Mislite da je uspeh neki ako su bolji od BiH i Srbije.