UH KOLKO ĆE SAMO FAHRO IMAT pregleda na Youtube kad bude hapšen. A AVAZ ONLINE će doživjeti nezabilježen broj posjetilaca prema Google ANalytics. Inaće on line vriejdnost kompeltne kuće AVAZ je 600 000 dolara ZAJEDNO SA NEBODEROM ! A prije nebodera i kredita od 22 miliona GOTOVO NULA ! http://www.siteprice.org/website-worth/avaz.ba
@kuga koliko je ovaj jadni i bijedni narod u Federaciji nesretan, ubog, proklet, nema zla koje se na njega nije sručilo pa još da nam je u vlasti i ovaj lik, Fahro Radončić, samo nam je on još falio pa da se napravi ,,ansamblić,, Čović, Izetbegović, Radončić, uh moj Bože pa valjda nam je svima jasno da emamo čemu da se nadamo, ISPAŠTAMO ZA NEKOGA ILI NEŠTO, drugo opravdanje za ovaj usud nemam.
@Muni neko vam je da vas brani stavio bijedn u kukavicu koja je rat provela u trzoru ! Žena ga tuče po kući a on treba da vas brani od nekoga. PA FAHRO MU JE STARATELJ ! A RAZLOG zašto se Fahro angažovao je kaže BIJEDAN POLOŽAJ MUSLIMANA !! Pa još je bjednici u rodnom Gusinju ili Rožajama a za njima ga boli kurčić !!
Prikaži sve komentare (32)